Partybåten - Stena Line

80-talsmusik, show och dans natten lång med Partybåten!

Danmark | Inga kommentarer

I fredags var det dags för den första partybåten. Självklart var vi på Resebloggen på plats på premiärturen för att känna av stämningen och rocka loss till gamla goa 80-talsklassiker. Det blev en härlig upplevelse med riktigt bra show, smarrig buffé och dans ända in i hamn.

Många av våra följare på sociala kanaler har hört av sig med jämna mellanrum och undrat varför vi inte kan ha det som förr med party ombord på båtarna. Nu har det äntligen blivit verklighet. Den första turen gick fredagen den 13:e (japp, vi valde detta härliga datum för vår första avgång) med Stena Danica.

Vi från Resebloggen hade superkul och ska vi även tolka folkets miner så var vi inte ensamma om det. Jag hade även med tre väninnor och så här svarade en av dem när jag bad henne skriva vad hon tyckte om resan:

“En äkta, förstklassig västkustbuffé i kombination med underhållning av ”Alcazar” som höll stämningen hos partysugna resenärer på topp. Båten rockade fett, disco fever så att timmarna flög iväg på dansgolvet, i baren och medan vi fyndade i shoppen.”

Som ni kanske räknat ut jobbar hon med försäljning. 😉 ”Alcazar” heter egentligen Appearance och jag kan bara hålla med Emilie, de är verkligen superduktiga. Jag har även sett dem uppträda tidigare på Stena Saga.

Under kvällen serverade Mange & Mackan från Bordershop även den goda drinken Friska Päron som var väldigt uppskattad!

partybaten-stena-line-5

Här kommer receptet direkt från Mackan:

1 del Xanté

2 delar Absolut pears

Toppa upp med sprite.

Glöm inte massa is och lime klyfta.

Serveras helst med sol och glatt humör tillsamans med en vän!

 

Nästa tur går redan på fredag den 27:e maj, så missa inte det. Här kan ni boka nästa tur med Partybåten!