extra

Extra Allt!

Danmark | 2 Kommentarer

Förtjänar du det lilla Extra? Det tycker vi i alla fall! Från och med idag kommer du som är Extramedlem att kunna ta del av specialerbjudanden ombord, både i shoppen, restaurangerna, barerna och kaféerna. Är du inte Extramedlem än? Anmäl dig här! Läs mer om vårt nya lojalitetsprogram och våra aktuella erbjudanden nedan.

1990 startade vi vårt första lojalitetsprogram som då hette Stamgäst. Det initiala syftet var att starta en stamgästklubb för lite äldre damer. Snabbt jämnade fördelningen mellan könen ut sig och även yngre resenärer visade intresse. Inom loppet av 5 år hade klubben 17.000 medlemmar.

Sedan dess har vårt lojalitetsprogram hunnit byta både namn och skepnad några gånger för att slutligen landa i det nya Extra. Nu 2015 återlanseras Extra för att skapa en global grund för våra kunder. Resor du med oss så kan du använda ditt medlemskap oavsett vilken av våra linjer du reser på. Jag passade på och pratade med Linda Rosendal kring vad som är nytt med Extra från den 10 juni.

”När du reser med oss hittar du numera exklusiva medlemserbjudanden ombord, både i shopen, restaurangerna, kaféerna och barerna som endast du som Extramedlem kan ta del av. Det kommer nya erbjudanden flera gånger per år. Som lanseringserbjudanden har vi nu bland annat CK downtown för damer till fantastiskt pris, Toffifee  och även vår traditionella räksmörgås till Extrapris för våra medlemmar. Som tidigare samlar du poäng på allt du handlar och kan därefter använda dina poäng till framtida resor med oss!”

Låter det intressant? Missa inte chansen att tjäna Extra på dina resor och inköp ombord!

Här kan du se våra aktuella medlemserbjudanden samt anmäla dig till Extra.

Välkommen ombord! /Ylva