Julpyssel – mystisk flaskpost under granen

Danmark | Inga kommentarer

I år kan du börja resan till The Reef redan på julafton och pyssla ihop din egen flaskpost som garanterat blir en succé under julgranen. Här får vi följa med Sofija och Naemi när de gör sin fina version av den mystiska flaskposten.

Sofija och Naemi har fått det färdiga brevet till flaskposten i brevlådan. Om du inte har fått det kan du ladda ner brevet här. Behöver du hjälp med hur du ska gå tillväga hittar du instruktioner här.

Först gäller det att hitta en passande flaska. Sofija och Naemi använder sig av en glöggflaska i glas som de har tagit bort etiketten från.

1_reef

 

Naemi börjar klippa ut brevet från foldern med stor precision.

IMG_0082

 

För att få till den riktiga flaskpost-känslan kan man fylla flaskan med sand från en strand. Detta brukar även finnas att köpa på pysselbutiker som t.ex. Panduro. Om man inte har hunnit få tag i sand finns det alltid andra kreativa lösningar. I det här fallet kom tjejerna på att det funkar precis lika bra med – chokladpulver! Sofija använder resterande delar av foldern för att pricka rätt:

IMG_0083

 

Nu är “sanden” på plats i flaskan! De skriver sina namn på det urklippta brevet och rullar ihop det med framsidan utåt, därefter knyter de ett snöre runt det hoprullade brevet.

falska

 

Tips! Tjejerna kom på att det kan bli ganska svårt att få upp brevet ur flaskan utan att behöva hälla ut all sanden igen. Därför knyter de ett extra snöre runt brevet som de fäster uppe i flaskans kork så att man enkelt kan fiska upp brevet.

flaska_2

 

Sedan är det bara att lägga ner brevet i flaskan och skruva på korken. Och såklart – ställa den under julgranen!

flaska3

Glöm inte bort att boka resan till The Reef eller köp ett prensentkort!

 

Hur blev din mystiska flaskpost? Fota den och dela – glöm inte att använda hashtagen #thereefdk.

//Anna

 

Tags: