Låt oss sprida lite kärlek tillsammans denna jul!

Danmark | Inga kommentarer

Just nu är det ganska svårt att undgå att en av våra största och mest firade högtider står inför dörren. Affärerna är fyllda av julklappar och julerbjudanden och tusen juleljus lyser upp den mörka decemberhimlen, men vad är egentligen meningen med julen? Vi tycker att julen bör handla om att få lite tid med familj och vänner. Om att ta tillvara på och fira den kärlek vi hyser för varandra.

När jag läser de nomineringar som kommit in i vår jultävling “The Great Break “på Facebook blir jag övertygad om att ni tycker detsamma. Det är så härligt att se att det finns så mycket omtänksamhet, uppskattning, kärlek och tacksamhet. <3

Med vår jultävling, för er som ännu inte sett den, vi ville ge er möjligheten att komma iväg och spendera lite kvalitetstid med någon nära och kär. Nominera någon du tycker är värd en resa i julklapp så har ni båda chans att vinna en VIP-resa med oss.

Temat “Everyone deserves a break” är inte bara ännu en slogan utan faktiskt Stena Lines grundidé. Dan Sten Olsson, vår ägare, bekräftade detta när vi intervjuade honom om julkampanjen och han tillade;

– Det var med detta budskap min far startade företaget för över 50 år sedan. Han ansåg att alla skulle ha råd att kunna ta semester, om det så bara var en åtta timmars dagstur till Danmark.

dan+sten+olsson+on+valo_574

Dan Sten Olsson på Valö

På frågan vem han skulle nominera, svarade Dan;
– Jag skulle nominera Ofelia Bergström, en gammal klasskamrat till mig. Hon är en hårt arbetande och mycket duktig person som skulle må bra av lite havsluft.

Vem nominerar du i jul?
/ylva.

Ylva Vitorovic ansvarar för Stena Lines sociala kanaler. Här kan du läsa mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.