LEGOLAND®

LEGOLAND® BILLUND RESORT, mycket mer än bara LEGOLAND®

Danmark | Inga kommentarer

Har ni besökt LEGOLAND® Billund Resort? Om inte så är detta ett absolut måste för hela familjen, och om ni redan varit där vet ni att det är en plats som går att besöka om och om igen! LEGOLAND® BILLUND RESORT består av LEGOLAND®, LEGO® HOUSE, Lalandia® och Givskud Zoo.

Visste du att LEGOLAND® är uppbyggt av 65 miljoner klossar? Här finns verkligen något för alla smaker! Gå på upptäcktsfärd bland berömda byggnader i miniformat, känn dig som cowboy i vilda västern och glöm inte att hälsa på alla de spännande pirater och prinsessor som finns! Parken har 55 attraktioner där hälften är anpassade för barn under 100 cm.

På vår sajt kan ni läsa mer om de spännande attraktionerna som finns, men absolut värd att nämna är LEGO® NINJAGO® World där familjen kan sätta sina ninjakunskaper på prov och bland annat kan lära sig att bemästra de fyra elementen: eld, blixt, jord och is. Utforska även Miniland som klassas som hjärtat av LEGOLAND® där ni kan vandra runt bland miniatyrer av kända byggnader som tillsammans är byggda av inte mindre än 20 miljoner LEGO® klossar! Det är en riktig häftig känsla att vandra omkring och bara njuta av allt man ser! ????

LEGOLAND®

Grymt häftig servicepersonal på LEGOLAND® ???? I restaurangen beställer du vad du vill äta och får den serverad av dessa robotar!

LEGO® House är platsen där stora som små får uppleva LEGO® på ett nytt och innovativt sätt och där alla får chansen att själva kombinera klossar och kreativitet! Ni blir inbjudna till den ultimata lekmöjligheten där ni går igenom olika zoner som alla representerar olika sätt att uppleva LEGO®. Zonerna bildar en mängd unika upplevelserum där varje zon har var sin färg med olika betydelser. Röd för kreativitet, blå för logik, grön för socialt samspel och gul för känslighet. Glöm för allt i världen inte museet i källaren där ni kan promenera runt och se på gamla utgåvor och lära er mer om LEGO® och dess spännande historia!

LEGO HOUSE®

Givskud Zoo är ett fantastiskt paradis för er som vill komma nära vilda och exotiska djur! För er som vill planera in besöket i förväg finns det en enkel karta över parken där ni lätt kan se vilka djur som bor där. Bland annat finns här lejon, apor och noshörningar. Totalt finns det 50 olika arter och fler än 700 djur på Givskud Zoo! Dessutom kan ni se mammutar och dinosuarier! Låter det galet? Självklart är de inte levande, missa inte utställningen “Tillbaka till istiden” och chansen att vandra runt i den spännande dinosaurieparken. Dinosaurieparken är Danmarks största och mest välbesökta dinosariepark med 50 dinosaurier i naturlig storlek! ????

Ett tips… det föds ungar i parken året om så glöm inte att hålla ett extra utkik efter dessa goingar när ni är på besök!

Sugen på ett äventyrsbad utöver det vanliga? Lalandia® Aquadome™ är Skandinaviens största vattenpark där ni kan åka hisnande vattenrutschbanor, slappa i en solstol under palmerna, simma i upplevelsepoolen Grottan och spana in färgglada tropiska fiskar! Som om inte detta vore nog, passa på att leka i leklandet Monky Tonky Land, testa bowling, minigolf eller skridskobanan i Winter World innan ni avslutar med en middag på någon av restaurangerna på Lalandia® Plaza. Entré till bad- och leklandet ingår när du bor på Lalandia®. Glöm inte att testa på Europas längsta vattenrutschban som är hela 167 meter av bubblande vatten och svängigt skoj! ???? Eller slappna av i en badring medan strömmen tar dig runt i hela Aquadome™ i ett lugnt tempo. På Lalandia® Aquadome™ gör du precis vad du vill!

Så vad väntar ni på, boka in vårens resa till LEGOLAND® BILLUND RESORT redan idag!