Romantisk weekend på alla hjärtans dag

Mer än bara en ask choklad!

Danmark | Inga kommentarer

I år infaller alla hjärtans dag på en lördag. Passa på att skämma bort den du håller kär med en weekendresa! Nedan listar vi några av de mest romantiska boendena vi har på våra destinationer. Love is in the air!

Det sägs att förälskelsen brukar avta efter ungefär ett år efter det att man träffats och att relationen då går in i ett nytt, lite lugnare skede. Det finns t.o.m. forskning som visar att svettiga handflator, fjärilar i magen, känslan av eufori och beroende av den andre minskar efter det första året. Det kan tyckas både skönt och lite tråkigt. För dig som tycker det är tråkigt är väl alla hjärtans dag ett utmärkt tillfälle att komma iväg en helg tillsammans med din käresta för att återuppleva det där pirret igen och fira kärleken. Vi har plockat ut några guldkorn nedan med resa och boende som går i romantikens tecken. Passa på att boka innan den 28/1 så får du upp till 46% rabatt på resan.

Best Western Ålborg

Den mysiga restaurangen på Best Western Hotel Scheelsminde i Ålborg.

Danmark, Ålborg:
Från Fredrikshamn tar det c:a 45 min att köra bil till Ålborg och från Grenå tar det c:a 1 timma och 40 minuter komma till denna charmiga stad. Njut av mat, barer och mysiga caféer. Ålborg har något som passar alla.  På visit Aalborgs hemsida hittar ni många bra tips på evenemang, sevärdheter och restauranger som ni inte bör missa.
Best Western Hotel Scheelsminde är ett hotell som erbjuder mysiga rum, härlig pool och en relaxavdelning  att koppla av i. Hotellet har ett erbjudande att bo 2 nätter men betala bara för 1.

Sofitel Grand Sopot

Pampiga Sofitel Grand Hotel i Sopot

Polen, Sopot:
Tillsammans med Gdynia och Gdansk så hör Sopot till Polens Riviera. Sopot är en fantastisk stad att kombinera mat, dryck och shopping till en billig peng. Passa även på att unna er spa när ni befinner er på denna anrika kurort som har en mängd spahotell att välja på.
Besök vackra Sofitel Grand Sopot för en helg full av avkoppling. Hotellet är vackert beläget vid strandpromenaden med gångavstånd till shopping och nöje. Hotellet har spa- och motionsmöjligheter där ni kan skämma bort er extra mycket. Ni hittar fler tips på vad Sopot har att erbjuda på vår hemsida.

spa i Polen

Spaavdelningen på Sofitel Grand i Sopot

Tyskland, Rostock:
Upplev den gamla hansastaden och dess historia samtidigt som ni passar på att bara vara tillsammans. Med vår färjor från Trelleborg till Rostock så kommer ni direkt till denna härligt livliga hamnstad med ett rikt uteliv, vilket märks på barer, och klubbar. Rostock erbjuder också bra shopping och en chans till en stunds avkoppling.
Penta Hotel passar er som vill bo i ett modernt designat hotell längs gågatan i Rostocks historiska centrum. Gillar ni att shoppa? I grannhuset till hotellet ligger Galerie Rostocker Hof, ett shoppingcentrum inhyst i ett charmigt hansahus.

Penta Hotel i Rostock

Penta Hotel i Rostock

En romantisk resa + tid tillsammans + omtanke = Minnen som består!

Vi önskar er en riktigt romantisk alla hjärtans dag! /ylva.