Ninjago-ögon

Här har du höjdpunkterna på Ninjago world!

Danmark | Inga kommentarer

Har ni ännu inte varit på nya NINJAGO® World? LEGOLAND®s  storsatsning från 2016, ett enormt lek- och tävlingsområde som är uppbyggt kring succén NINJAGO®. Förra året slogs portarna upp till denna magiska värld av drakar och ninjor där ni kan sätta era ninjakunskaper på prov. Har du barn som älskar allt med NINJAGO® är det svårt att hitta ett bättre semestermål!

NINJAGO® World fungerar nästan som ett träningsläger för familjen, där man kan testa sina färdigheter i styrka, smidighet och lagarbete i de olika attraktionerna. Huvudattraktionen NINJAGO® Ride är ett fantastiskt 4D-äventyr där du med hjälp av banbrytande teknologi använder dina egna händer för att bekämpa fiender på åkturen.
Det finns ett flera andra häftiga attraktioner som utmanar dina sinnen. Vilken av följande höjdpunkter vågar du utmana dina barn i?

Cole’s Climbing Wall
En 12 meter klättervägg som utmanar både smidighet och styrka. Bra övning för en ninja som behöver kunna klättra upp för branta klippväggar och stup!

Lloyds Laser Maze
Labyrint där man ska slingra sig igenom en bana med 30 laserstrålar. Testa din smidighet och tävla på tid. Vem klarar sig genom flest laserstrålar utan att träffas? Poängsystemet håller koll på dagens rekord så att man kan tävla mot varandra eller slå dagens rekordhållare.

Jay’s Reaction Game
Testa om du är snabbare än ljuset! Ett rafflande reaktionsspel där din reaktionsförmåga testas rejält. Hur snabb är du på att trycka på olika knappar som tänds och släcks när du minst anar?

Kai’s spinners
Om du ska kunna vinna den här grenen behöver du ha bra balans och kunna snurra. På Kai’s spinners kan du öva och nöta för att lära dig behärska den konsten. Här finns också ett tre meter högt berg, byggt av legoklossar.

NINJAGO® The Ride
En interaktiv åkattraktion i 4D där du träffar alla de kända hjältarna från Ninjagovärlden. Ett unikt sätt att träffa de kända hjältarna och lära er behärska de fyra elementen eld, jord, blixt och is så att ni kan bekämpa ninjornas ärkefiende The Great Devourer. Det krävs samarbete, så på med 3D-glasögonen och använd er list! När man kommer till de olika platserna gäller det att göra sina bästa ninjaslag i luften och hjälpa de goda krafterna. Den unika tekniken gör era rörelser till ninjakrafter i striden som utkämpas på en skärm framför er.
Ett måste när ni besöker NINJAGO® World!

Kika på filmen nedan för att få en bild av hur det ser ut!

Trevlig åktur! Må bästa familjemedlem vinna!
//Sandra


FAKTA NINJAGO® WORLD

  • NINJAGO®-världen tog närmare 1,5 år att utveckla och är uppbyggd av mer än ett ton(!) LEGO®-klossar.
  • Med sina 5100 kvadratmeter och de 7000 timmarna det tog att bygga LEGO®-modellerna blir 2016 det största investeringsåret i parkens historia.
  • De första NINJAGO®-produkterna lanserades 2011, vilket blev början på en succé som bara skulle växa. En rad nya leksaker, spel, tidningar, filmer och serier har därefter släppts.