Om Håkan Bråkan själv får välja blir det Legoland för hela slanten

Danmark | 2 Kommentarer

I 2013 års familjefilm Sune på bilsemester väljer familjen Andersson att åka med oss från Göteborg till Kiel på resan ut i Europa. Julius som spelar lillebror Håkan hade dock hellre åkt till Legoland. Trots det trivdes han riktigt bra i lyxhytten ombord på Germanica. Tävla med oss så har du möjlighet att vinna Håkans favoritlyxhytt till Kiel samt ett Sune-bokpaket

För Julius Jimenez Hugoson, eller Håkan Bråkan som han spelar i filmen, var Tyrolen ingen överraskning. Det såg ut precis som han hade tänkt sig med höga berg och snö. Det roligaste med hela filminspelningen var enligt Julius att få vara med geten. Och det bästa var att få spela in i lyxhytten och få leva på godis en hel vecka.

På frågan vart han helst skulle vilja åka om han också for iväg på bilsemester till Europa med familjen svarade han:
– Åka till Danmark och gå på Legoland. Därefter köra vidare till Madrid och träffa Cristiano Ronaldo, fotbollsspelare Real Madrid

Vart reser du helst 2014? /ylva.

Ylva Vitorovic ansvarar för Stena Lines sociala kanaler. Här kan du läsa mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.

Relaterade länkar:
Våra Sune-tävlingar
Intervjun med Anja Lundqvist som spelar Sunes mamma Karin. 
Intervjun med Morgan Alling som spelar pappa Rudolf 


 • Enes Sljivo says:

  Jag vill åka med familjen, Göteborg till Kiel med Germanica-båten. Därefter skulle vi rulla 372 km till Teistungenburg, och checka in 5 dagar i ett lyxhotell med eget badlandskap med jättegod kvällsbuffé. Sen far vi vidare 1107km till Kroatien, Novi Vinodolski och checkar in 1 vecka i 5-stjärning Novi Spa Hotels & Resort och får äntligen njuta av med sol, bad och mat! Därefter åker vi tillbaka mot Sverige men svänger av och övernattar i Zagreb, München, Hannover, Flensburg och till sist i Köpenhamn Tivoli för att ta en lugn resa hem för barnens skull, men självklart är det toppen även för mig (pappa) och min fru att få koppla av och köra lugnt och även shoppa i fina storstäderna! Barnen som är 7 och 10 år gamla uppskattar verkligen bilsemester:-)

  • ylva.vitorovic@stenaline.com says:

   Hej Enes!
   Det låter ju som ett jättetrevligt upplägg. Ni hinner både se mycket men ändå få en skön, lite längre paus.
   Om ni åker får ni gärna rapportera och skicka in bilder. 🙂
   Hälsningar, /ylva.