Res till Legoland så billigt som möjligt!

Danmark | Inga kommentarer

Förra våren var det många på forumet Familjeliv.se som undrade hur man kunde resa billigare till Legoland. Vi satte ihop en lista med våra bästa spartips för en så ekonomiskt smart resa som möjligt. Vi har tittat på allt från själva resan till boendet. Hoppas att nedan tips kan vara till nytta så att ni kan få ut så mycket som möjligt av er resa till Legoland.

blogg_nicke_nyfiken

Nicke Nyfiken ombord

Båtresan
Stena Line har alltid 20 % rabatt på båtresan när man bokar boende samtidigt. Bästa priset får man om man bokar i god tid. Vill du resa redan nu hittar du oftast de lägsta priserna på tisdag och onsdagar samt på nattavgångarna. Är ni många får ni det lägsta priset om ni har en minibuss (max 2 meter hög och max 2 meter lång) för upp till 9 personer. Båtresan är en trevlig paus på resan. Förboka buffé ombord så får du alltid 10 % rabatt och reserverad plats i restaurangen.Träffa Nicke Nyfiken och busa i lekrummet. Ombord på Danmarksfärjorna träffar du också Nicke Nyfiken på alla dagsturer tom 15 augusti.

Bordershop ombord!
I sommar har alla fartyg till Danmark Bordershop ombord men kraftigt sänkta priser. Passa på att handla billigt till kräftskivan och till höstens kalas. Läs mer på www.stenalineshopping.se

riis

Bo 2 nätter betala för 1

 Boende – Bo 2 nätter betala för 1
Det är billigare att välja camping eller feriecenter som boendealternativ. Inte minst om man har fler än två barn (hotellen räknar oftast med familjer med två barn). I augusti kan ni bo 2 nätter men betala för 1 på Riis Feriecamp som har stugor för 5 personer. Ett annat tips om man åker flera familjer är att dela 8-bäddsstuga.

blogg-legoland-entre

Gå 2 för 1 på Legoland

Legoland – nu kan du gå 2 dagar betala för 1
Legoland har vuxit och blivit så stort att det är svårt att verkligen hinna med allt på en dag.Ett tips är att hänga på låset på morgonen och gå igenom hela parken för att starta “bakifrån” så slipper ni de flesta köerna. Ett annat tips är att vänta till svenska höstlovet då svenskarna får Legoland nästan för sig själva! 2 för 1 är en kampanjen gäller nu i sommar och hela hösten för de som bor nära LEGOLAND. På hotell, camping eller på en klassisk dansk Kro.

givskud

Missa inte lejonen på Givskud zoo!

När man är här bör man inte missa Givskuds Zoo, även kallad Lejonparken. Det är en djurpart som är  som safarin som på Kolmården och den är mycket uppskattad som besöksmål. Köp ett resortpass så ingår både LEGOLAND, Lalandia och entré till Lejonparken/Givskud Zoo 

Tags: