Stena loves horses!

Danmark | 2 Kommentarer

För andra året i rad sponsrar vi, tillsammans med Stena AB, Gothenburg Horse Show, en av världens tre största inomhustävlingar för ridsport. Det handlar om högklassig sport i världsklass, spännande showinslag och, som traditionen bjuder, världscupdeltävlingar i både hoppning och dressyr. Vi är självklart på plats på Scandinavium under hela tävlingen.

Vill du se ridsport i internationell klass och även få en skymt av morgondagens stjärnor? Då tycker vi att du ska bege dig till Göteborg och Scandinavium den 25 februari-1 mars och titta på Gothenburg Horse Show (GHS). Tillsammans med Stena AB sponsrar vi eventet och kommer att ha tävlingar både innan, med möjlighet att vinna biljetter till GHS, och på plats på Scandinavium, med möjlighet att vinna en resa.

Genom vårt omvärldsbevakningsverktyg kan vi se att många av våra resenärer reser med sina hästar. Inte minst till Danmark. Norra Tyskland är också ett populärt resmål. Därför kändes det naturligt att vara med och sponsra detta event.

1000x400-ghs1

 

Tävling – vinn två biljetter till Gothenburg Horse Show Gå in på vår hemsida och svara på nedan fråga samt skriv en motivering varför just du skall vinna, så har du chans att vinna två biljetter till Gothenburg Horse Show. Hur många människor har besökt Gothenburg Horse Show sedan starten?

Lycka till i tävlingen och hoppas att vi ses på Scandinavium! /Ylva.

 


  • Morten says:

    Dette kunne jeg virkelig tenke meg å få sett! Jeg melder meg på konkurransen med en gang!

    Alltid artig å få seg en tur til Gøteborg:)

    • Hej Morten!
      Dessvärre är både vår tävling och Gothenburg Horse Show slut för i år, men håll utkik här i början av nästa år, då kör vi förhoppningsvis en tävlingen igen. Ha det gott! /ylva.