Alla hjärtans dag

Ombord | Inga kommentarer

Knappt har fyrverkerierna tystnat och man har svalt den sista droppen champagne innan det är dags att fira igen. Och ja; visst kan man tycka att alla hjärtans dag är ett kommersiellt jippo…..men handen på hjärtat, är det inte bra att ibland påminnas om att visa kärlek och omtanke till sina nära och kära, på vilket sätt det än månde vara?

Personligen tar jag mer än gärna varje tillfälle i akt att fira, varje tillfälle att förgylla vardagen lite….för jag tycker att det är viktigt och att det krävs så lite för att en vanlig tisdag ska kännas lite lyxigare och roligare så hipp hurra för alla hjärtans dag som sätter guldkant på tillvaron!

Vet du inte vad du vill ge din älskade? Kom in till oss i butiken så hjälper vi dig att välja ut en personlig gåva, och få samtidigt en fin dag på havet!

Här ser du mina personliga favoriter bland damdofterna just nu….kanske någon av dem även tilltalar dig och din kära?

Dior J’adore edt med sin kvinnliga blommighet, Gucci Premiere edt, en sofistikerad doft med bl.a. apelsinblomma och mysk. Fräscheten hos Chloé Love Story edt med bl.a. jasmin och cederträ, och uppfriskande Daisy Dream från Marc Jacobs med bl.a. björnbär och blåregn i.

Damfavoriter

Och dessa är mina favoriter bland herrdofterna just nu; Elegansen hos Gucci by Gucci homme, med bl.a. cypress och sandelträ. Maskulina men ändå mjuka Valentino Oumo edt med bl.a. kaffe, läder och cederträ. Fräscheten hos Dior Homme Sport med bl.a. iris och cedeträ och maskulina Prada Luna Rossa med bl.a. salvia och amber. Hmmm…undrar om det inte blir en Valentino till mannen i mitt liv nu till alla hjärtans dag.

Herrfavoriter

Föredrar älsklingen kroppsprodukter så har vi fått in omåttligt populära Body Butter från The Body Shop i stora burkar om 400 ml, riktiga storsäljare redan! Och deras dusckrämer som också finns i flera olika dofter har vi fått in i stor flaska på 750 ml.

The Body Shop

Förutom detta och mer därtill så har vi ju alla fina smycken från Edblad till väldigt bra priser….själv går jag och lurar på om jag inte ska unna mig ett fint armband eller kanske en ring därifrån. Jag har redan ett par av deras fina smycken och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med kvalitén på deras smycken, de håller sig lika fina hela tiden 🙂

imagesCAC79W8I

Jag önsker er alla en trevlig Valentines day 🙂 /Anna