Drömhud med Dreamtone!

Ombord | Inga kommentarer

Nu är det höst och nyheterna kommer i en strid ström in i butiken. Det är rena julafton för en prinsessa som mig!

En nyhet som är på väg in och som jag precis har börjat testa är Dreamtone från Lancome. Dreamtone är perfekt om du inte vill använda foundation till vardags, men ändå vill ha en jämn och fin hudton med vacker lyster! Dreamtone är utvecklad för att korrigera mörka fläckar, jämna ut hudtonen och ta bort ojämnheter som glåmig hud och rodnad. Man kan nästan säga att den är som hudvård och concealer i ett!

Förutom att den ger omedelbar effekt såsom jämn hudton och fin lyster så jobbar den också på djupet mot just rodnader, pigmenteringar och ojämn hudton och förebygger dessa.

Dreamtone finns i tre olika nyanser:
– ”Light skin tone” för dig som är just ljus i huden och som kanske lätt bränner dig i solen. När man blir äldre får man ofta problem med rodnader i huden och att huden hos vissa skiftar lite åt det gula hållet.
– ”Medium skin tone” för en sådan som mig, som sällan bränner mig, och lätt blir solbränd, men som nu med åldern börjar få pigmenteringar i ansiktet (min hudton får oftast inte pigmentfläckar, utan mer mörka områden). Det är också vanligt att vi blir mörkare under ögonen med åldern (jo tack, jag har märkt det ;-), inte mörka ringa p.g.a. för lite sömn eller så, utan mer att själva hudtonen blir mörkare på den tunna huden under ögonen.
– ”Dark skin tone” för de som aldrig bränner sig och som väldigt lätt blir solbrända. Denna hudtyp får ofta problem med grå hud och ojämn pigmentering med åldern.

Jag har som sagt precis börjat testa den, men hittills är jag jättenöjd. Dreamtone ger en omedelbar lyster och jämnhet till hudtonen och fungerar också alldeles utmärkt som primer om man nu faktiskt vill ha en foundation över.

Stay tuned, för nu ramlar det som sagt in nyheter som Vaike och jag försöker hinna med att blogga om. / Anna

Anna Rönnquist jobbar i ombordshoppen på Stena Nautica. Här kan du läsa
mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.