Fina ben med len hud och lyster!

Ombord | Inga kommentarer

Efter att under varannan vecka gå klädd i uniform och då ha nylonstrumpor på mig så har mina ben under flera år sett ut som rena rama ödleskinnet 🙁

Men inte längre! För nu har jag upptäckt Body Shops Beautifying oil, som gör underverk för riktigt torr hud! Varje kväll tar jag några droppar i händerna och smörjer in benen, och det går på ett kick så är oljan helt inne i huden, och jag vaknar utan ödlehud morgonen efter 🙂

Så nu används denna superdryga och mycket prisvärda produkt flitigt på kroppen, och huden blir omedelbart sammetslen och får en fin lyster. Och som sagt; trots att det är en olja så går den väldigt snabbt in i huden.

Och faktum är att jag även tar någon enstaka droppe i hårtopparna också när de börjar bli torra och spröda, och det gör underverk, ger lyster och binder ihop topparna fint (men var noga med att endast oljan längst ut på topparna och en väldigt, väldigt liten mängd…det blir lätt för mycket).

Oljorna ingår ju i Body shops kroppsserie där både duschgel, body scrub och body butter ingår, så du kan få en hel serie i samma doft om du så vill! Oljorna finns i dofterna; Pink grapefruit, Mango, Olive, Coconut, och Moringa, och jag kan verkligen rekommendera dem, hur bra och dryga som helst, för nästan inga pengar alls….kan det bli bättre?

Testa och se vad du tycker! / Anna

Anna Rönnquist jobbar i ombordshoppen på Stena Nautica. Här kan du läsa
mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.

Anna Rönnquist

Anna är en infödd Göteborgska som har varit anställd 18 år på Stena Line och har jobbat på lite olika färjor mellan Göteborg och Fredrikshamn, och nu senast på Stena Jutlandica. Det är det Anna som bloggar om shoppingtips - allt från dofter och hudvårdsnyheter till något gott att dricka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Tvingade fält är markerade med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.