Rea i vår shop ombord

Härliga, billiga januari!

Ombord | Inga kommentarer

Tänk vad det är härligt med jul! Mitt när det är som allra mörkast ute så lyser vi upp tillvaron med adventsljusstakar, stjärnor och avslutar allt med en långhelg fylld med god mat, umgänge, en massa mys, sällskapsspel och långa promenader. Efter en sådan ledighet är man fylld av energi när man kommer tillbaka till jobbet. Det känns gott att starta det nya året så och det känns ännu roligare att komma tillbaka och förbereda för januarirean, för oj vad sugen man blir på att fynda!

Till min glädje så är t.ex. de underbara kroppsoljorna, Beutifying Oils, från The Body Shop prissänkta med 30% och kostar nu endast 89:-. Har du inte testad dem, så gör det! De är helt oumbärliga nu på vintern. Jag tar den efter att jag har duschat på kvällen (på torr hud) och de går direkt in i huden, som blir härligt mjuk och återfuktad. Inget mer ödleskinn på dessa smalben, inte! Doftar gott gör de också; mina favoriter är Shea och Moringa. I videon nedan får du massa tips på hur du kan använda dessa oljor.

Likaså så är ju handkrämerna från The Body Shop riktigt bra för torra vinterhänder och nu är ett par av dem sänkta med 30% och kostar endast 69:-. Bl.a. den härliga Almond Hand & Nail Creme som förutom att ge mjuka och återfuktade händer även gör underverk för torra naglar och nagelband.

Sedan kan det hända att det även slinker med en doft från Clean i shoppingkorgen, då flera av dem är sänkta med 50% och man får 60 ml Edp för löjliga 269:-….jag menar, det går ju inte att låta bli……en “Warm Cotton” får det nog bli.

Och när min kollega Monica står och fyller på alla deostick för herr som också är prissänkta med 50% (och nu kostar från 69:-) så står jag och funderar vem som kan tänkas behöva ett nytt deostick…..kanske sönerna? Eller kärleken? Kanske får det bli både doft och stick från Cavalli “Just Cavalli” när det är så vansinnigt bra pris?

Dags att betala 🙂

IMG_2215

Härliga januari!
Vilka blir dina januarifynd? / Anna