Lancôme Hypnôse palette

Höstnyheterna är här!

Ombord | Inga kommentarer

Nu är det höst på riktigt, efter en lång och helt fantastisk sommar. För mig innebär hösten underbara färger i naturen, kyliga morgnar med klar och kall luft och mörka kvällar som inbjuder till tända ljus och soffmys med älsklingen <3 (att det är svårt att komma upp mörka morgnar förtränger vi snabbt och lätt ;-))

Hösten innebär också en rolig tid på jobbet, för oj vad det trillar in höstnyheter!! Nya dofter, ny hudvård, ny make-up. Rena rama julafton för en prinsessa som mig!

Häromkvällen såg det ut som en smärre katastrof runt min kollega Monica som fixade och donade i Lancôme-sektionen för att göra plats för nyheterna….själv gick jag bara förbi röran 😉

Höstnyheter från Lancôme

Morgonen efter gick jag inte förbi, tvårt om tvärnitade vid Lancôme-sektionen, för där var den; hösten look från Lancôme. Jag säger bara wow, vad snyggt! Nu har de verkligen lyckats. Vilka underbara nyanser de har fått till, så mättade och fina. Ljuvliga nya nagellack “Vernis in love” och helt underbara ögonskuggspaletter ” Hypnôse palette”. Efter mycket velande (vill ju ha allt!) och efter ha ha testat allt nytt, så föll valet tills slut på ögonskuggspaletten “Hypnôse palette” i nyansen “Brun au naturell” och jag är sååå nöjd.

Här kommer tips på hur du själv fixar Lancôme Hypnôse Star Eyes-looken:

Det har kommit fler höstnyheter, både från Lancôme och andra, så stay tuned och låt hösten komma!/ Anna

Anna Rönnquist

Anna är en infödd Göteborgska som har varit anställd 18 år på Stena Line och har jobbat på lite olika färjor mellan Göteborg och Fredrikshamn, och nu senast på Stena Jutlandica. Det är det Anna som bloggar om shoppingtips - allt från dofter och hudvårdsnyheter till något gott att dricka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Tvingade fält är markerade med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.