Inspiratörernas inspiratör!

Ombord | 4 Kommentarer

Som en del i vår jultävling ”The Great Break” har vi bjudit in tre bloggare som på olika sätt lyfter och stöttar andra. Under en vecka var får de hålla en deltävling på sin blogg för att tillsammans med sina följare nominera en kandidat till tävlingen.

Fnulan_van_busig_sama_gang

Fnulan – både vän och full av upptåg

Först ut är Malin ”Fnulan” Martinsson. En härlig skånska med hjärtat helt på rätta stället. Dessutom har hon alltid nära till skratt och mer eller mindre galna upptåg.  Som när hon drog iväg till Polen med hela familjen i fredags med noll varsel, till exempel. Men det blev ju bra det med. Det löser sig alltid på något sätt med Fnulan.

MeraSpa_Experyment

Fnulans Polenresa. Avkoppling på Mera Spa & galna upptåg på Experyment

Varje tisdag lyfter hon människor som på olika sätt råkat ut för något svårt eller jobbigt, men som med bravur klarat sig ur krisen. Dessa kallar hon ”Fnulans inspiratörer”. Detta för att ge inspiration till andra i liknande situationer och visa att hur kasst det än är så finns det möjlighet att vända det till något positivt.

Här kan du gå in och läsa mer om deltävlingen och Fnulans inspiratörer.

Vem nominerar du?
/ylva.

Ylva Vitorovic ansvarar för Stena Lines sociala kanaler. Här kan du läsa mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.