Julklappstips från ombordshoppen

Ombord | Inga kommentarer

Hoppa över stressen och trängseln i julhandeln i år. Planera istället in en dag då du och en vän åker med oss och får många av dina julklappar köpta på en och samma gång. Vi har nämligen massor av lyxiga julklappar till riktigt bra priser.

A-xmas-treat-for-everyone-564

Affordable Luxury

Ombord finns det tid och utrymme för att dofta, känna, smaka på många av klapparna och för att sätta sig ner i lugn och ro och äta en god buffé eller räksmörgås. Det låter väl inte det minsta jobbigt? Tvärtom så kan din julklappsshopping bli en lugn upplevelse där du kan unna dina nära och kära lyxiga julklappar till väldigt förmånliga priser. Jag gillar den engelska termen bäst för detta: Affordable Luxury.

Passa på och ta hjälp utav den kunniga personalen ombord. De kan hjälpa dig att hitta dina julklappar; nästan som att ha en personlig shoppingassistent. Nedan hittar du några av våra favorittips.

För finsmakaren

Markus på Stena Nautica är själv något av en rom-connoisseur och har åkt på rom-mässor i Europa och hans julklappstips är Ron Zacapa. Det är en årgångs rom, 23 år, som håller en konstant hög kvaltitét tack vare sitt solera system. Att ta sig ett glas rom som en avec har blivit mer och mer vanligt idag. Och denna passar kanske särskilt bra ihop med julens alla hemmagjorda sötsaker med dess honungslena, runda smaker av smörkola och fruktiga inslag. Sen sparar du faktiskt hela 356 kr genom att köpa den ombord.
“Drick den rumstempererad “on-it’s-own” och värm gärna glaset i handen en stund, då träder nämligen aromerna fram mer.”, säger Markus.

Hårda-klappar-för-en-karl-564

Markus julklappstips: hårda & goda klappar

En parfymask gör vem som helst glad
Passa på och kika på de hyllorna där parfymaskarna står. Här kommer ni att hitta riktiga kap. Allt för tonårstjejen som älskar Popbandet One Direction, till den sofistikerade kvinnan som avslutar sin look med en touch av Gucci Première, till den självsäkra, trendiga mannen som bär upp Diesels senaste parfym ur Fuel For Life-serien.
Personligen har jag ALDRIG blivit besviken när jag har fått en parfym. Det är bara roligt att någon annan köper en parfym som de tycker uttrycker min personlighet. Så frottera bland dessa när du ändå är i ombordshoppen och tänk ut vilken parfym som skulle passa dina nära och kära.

Parfym-askar-564

Så många olika parfym askar att du säkert kommer att hitta någon som passar

TIPS! Ta gärna en smygtitt på vad de har för parfymer hemma innan du åker.
Detta kan komma till hjälp för oss att vägleda dig till en ny, fin parfym som kommer att tilltala personen ifråga.

Dolls-1-564

Trendiga & mjuka julklappar för dem små

Till de små
En radiostyrd Racerbil med färgrann och upplyst motorhuv till den motorintresserade pojken eller ett stort härligt paket innehållandes en Fashion Docka med hela 8 olika klänningar eller låt ögonen tindra ikapp med de mjuka gosedjuren från Molli Toys.
Allt detta för bara 79kr/st!

racer-o-speaker-564

Untz-Untz i fickformat & en fräsig radiostyrd bil

Till de musikintresserade
En trådlös Bluetooth högtalare i flera olika färger.Denna lilla pryl har ett grymt bra ljud och lång räckvidd. Perfekt till sommarens picknickar eller när man ska iväg på en resa i vinter.

Reservklappen
Det kan ju hända att man glömmer bort någon eller känner på Julaftonsmorgon att man vill ge något litet mer än det man köpt. Då är det alltid bra att ha några reservklappar hemma såsom Elizabeth Ardens ansiktscrème Visible Difference, 100ml för fantastiska 159kr
eller REF of Swedens hårvårds set (unisex) utan uttorkande sulfater men med bonusen att den innehåller reparerande argan olja, för 179kr.

Perfekt till Julstrumpan
Kör ni den traditionen med julstrumpa eller en egen julkalender som ska fyllas med små, söta ting så kommer det nu några förslag som passar:
Body Shop Body Butter set med aptitretande dofter såsom Cranberry Joy, Vanilla Bliss och Ginger Sparkle har perfekt storlek på burken, 3x50ml, 149 kr.
De otroligt vårdande och mjukgörande Shea produkterna från L’occitane som till exempel deras handkräm eller varför inte köpa deras fasta tvål i  Soap Trio kitet som doftar Lavendel, Verbena eller Shea.
Man kan ALDRIG få för många nagellack. Själv är min favorit  O.P.I Big Apple Red/ färg: N25, den är ett djuprött klassiskt lack men det är annars bara att välj och vraka bland den färgkonfetti av nagellack som finns ombord.

Till kvinnan som tänker mer på alla andra än sig själv
Även solen har sina fläckar men med den här gåvan kommer du att aldrig behöva tänka på fläckar och överglänsa solen med din strålande hud, Lancôme serum Visionnaire.
Komponera ihop ett eget set med Clarins bodyscrub & body milk som kommer att göra hennes hud lika mjuk & len som hennes hjärta.

Vi på Stena Lines Reseblogg kommer fortsätta att baka, smaka och pynta oss själva och våra omgivningar så följ oss gärna här för mer tips inför den stundade högtiden.

Ha nu en fröjdefull Jul!

Vaike-Claus-564

Tomte-kamouflerad Vaike på Stena Jutlandica

//Vaike

Vaike Frederiksen skriver om shoppingen ombord och jobbar på Stena Nautica. Här kan du läsa mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.

Relaterade länkar: Senaste ombordkatalogen.