Lappskojs i leopard!

Ombord | Inga kommentarer

När vi fick lappskojs i skolan valde jag filmjölk och knäckebröd istället. Det varken såg aptitligt ut eller smakade speciellt gott. Men med lite piff i form av finare porslin och trevlig dukning ser lappskojsen helt plötsligt inte så oformlig ut. Om man dessutom tillagar den med mycket kärlek så blir den faktiskt riktigt god.

Varför håller vi på finporslinet till de allra, allra finaste middagarna? Jag tror att vi alla behöver lite mer vardagslyx. Så håll inte på det finaste utan var lite vild och galen och duka fint en helt vanlig tisdagmiddag. Tänk vad mycket roligare husmanskosten kommer att te sig. Inte minst när den serveras med en gyllene butelj Bottega Gold från vår ombordshop.

Eller som Husmorsorna uttrycker det:
– Nu släpper vi loss totalt. Maten kan vara hur ful som helst (vi tänkte fokusera på lappskojsen en stund), men vad spelar det för roll när du presenterar den på guld, diamant, nakna karlar och allt annat du älskar att titta på?

Här hittar du receptet på lappskojs.
Och här är länken till Bottega Gold.

Lappskojs_bottegaGold

Lappskojsen blir så mycket bättre med Bottega Gold!

Tycker inte du också att vi är dåliga på vardagslyx?
Ha’ en superlyxig tisdagskväll! /ylva.

Ylva Vitorovic ansvarar för Stena Lines sociala kanaler. Här kan du läsa mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.