Let’s go Downtown with Calvin Klein

Ombord | Inga kommentarer

Gillar du sötman och pudrigheten i Calvin Kleins parfym EuphoriaDå kanske du borde testa Calvin Kleins senaste parfym DowntownDet är en doft som kommer att passa till alla tillfällen, perfekt för den moderna kvinnan on-the-go.

Downtown-564

Rooney Mara är ansiktet för Downtown, Calvin Klein

Make it last longer!
Downtown startar upp med en uppiggande citrus för att sedan gå vidare till hjärtat som pulserar av en sensuell gardenia för att till sist landa i basen där varmt cederträ och sammetslen mysk stadigt står sig på din hud i många, många timmar.
Jag brukar säga att kroppen inte producerar några söta dofter naturligt. Tillför man däremot en viss sötma, framträder doften mer efter att ha varit på huden en hel dag.

Denna lilla rosa flaska av magi har alltså gardenia i hjärtnoten och jag har lite kul kuriosa som jag bara tycker är så fantastiskt att jag bara måste dela med mig av den informationen.
Here it goes…för att producera 1 kg parfymolja från gardenian så krävs det 5000 kg blommor! Då får man lite mer förståelse för hur mycket tid, arbete och pengar det ligger bakom en parfym innan den kommer hem till ditt sminkbord. Respekt!

//Vaike

Vaike Frederiksen jobbar i ombordshoppen på Stena Jutlandica. Här kan du läsa mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.

Relaterade länkar: Senaste ombordkatalogen.