Nyheter och gamla favoriter!

Ombord | 1 Kommentar

Jag har ett så lyxigt jobb! Jag får känna på en massa härliga nyheter – både dofter, krämer och makeup. Det måste definitivt räknas som en löneförmån att få gå och sniffa på underbara dofter på jobbet :-). Och bland alla dessa nyheter så fastnar man ju för en del produkter.

Och så finns de där andra. De där dofterna som man hela tiden kommer tillbaka till. De som man aldrig tröttnar på. Jag har flera sådana doftfavvisar. Detta är vad jag har på dofthyllan i badrumsskåpet just nu:

AnnasParfymskåp

På parfymhyllan där hemma

”Boss Jour” från Hugo Boss är en nyhet som jag älskar! Den är fräsch och frisk men ändå med en varm och mjuk underton, härlig! Dess toppnot består av citrus av grapefruktsblomma och lime. I hjärtat har den en bukett av vita blommor, såsom fresia och liljekonvalj och i den mjuka basen finns vit björk och krämig ambra.

Pure Poison” edp från Dior är en klassiker som lanserades 2004 och som jag nog aldrig kommer att tröttna på. Det är ”min” doft. Med det menar jag att den utvecklar sig till en underbar doft på just min hud, det är så man vet om man har hittat ”sin” doft, som bara blir helt ljuvlig på just dig. Och när jobbarkompisen/väninnan/maken säger:  ”åh, vad du doftar gott, vilken parfym har du på dig”, då har du hittat ”din” doft. Jag har ett par sådana, Pure Poison är den ena. Den är varm, sensuell och kvinnlig, och alldeles, alldeles underbar! Toppnoten består av Bergamott, siciliansk mandarin och jasmin. I hjärtnoten finns apelsinblomma och gardenia och i basen hittar vi vit mysk, sandelträ och amber.

Modedesignern Elie Saab, som skapar helt underbara aftonklänningar, har också kommit med två dofter. ”Le Perfum” edp och ”Le Perfum” edt. Och jag har fastnat för ”Le Perfum” edt, en blommig och superkvinnlig doft som sitter länge på huden. I toppnoten hittar vi mandarinblomma och i hjärtnoten apelsinblomma och gardenia. Och i basen finns honungsros och vetiver.

”Clean Skin” är en annan favvis! Den är varm och mjuk med en nyduschad känsla. I topnoten finns honungsmelon och lotusblomma, i hjärtnoten finns blomblad och blå ros och i basen hittar vi vit mysk och krämig vanilj.

Och så var det den andra doften som också är ”min” doft, och som jag alltid får väldigt mycket beröm för när jag bär den. Och det är ”Glow”! Det är Jennifer Lopez första doft och den lanserades redan 2002 och har alltså hängt med ett tag. Den är blommig, söt och heeelt underbar som kvällsdoft! Den innehåller bla grapefrukt, ros och mysk.

Vilken är ”din” doft? /Anna

Anna Rönnquist jobbar i ombordshoppen på Stena Nautica. Här kan du läsa
mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.


  • domain says:

    This is a very good tip particularly to those new to the blogosphere.
    Brief but very precise info… Appreciate your sharing this one.
    A must read post!