Man framför färja.

“Omtanke är grunden i alla våra kundrelationer”

Ombord | Inga kommentarer

Möt Henryk Kaluzny, vår Freight Commercial Manager for the Baltic Sea South. Hans passion är försäljning och hans jobb att koppla samman Europa. Det vill säga, göra det så smidigt och effektivt som möjligt för våra kunder att frakta sitt gods. Alltid med omtanke i åtanke.

Namn: Henryk Kaluzny
Utbildning: Mastersexamen i transport och logistik, Poznan University of Economics
Jobbar som: Freight Commercial Manager Baltic Sea South
Medarbetare hos Stena Line sedan: 2001

“Försäljning har alltid varit min passion. Som Freight Commercial Manager Baltic Sea South är min uppgift att koppla samman Europa, det vill säga göra det så smidigt och effektivt som möjligt för kunderna att frakta sitt gods, ibland så långt som 1 500 kilometer. När jag började för 15 år sedan fick jag höra att det inte skulle finnas jobb nog för ytterligare en säljare, men i dag är efterfrågan mycket stor på våra tjänster. Polska företag transporterar inte enbart till och från landet, utan finns numera överallt i Europa.

Mitt jobb innebär att jag har möjligheten att träffa många av dessa kunder, utbyta erfarenheter med kollegor och lära mig nya saker från dem varje dag. Som chef får jag också chansen att befinna mig mitt i spännande projekt och delta i beslutsprocessen i vår mycket dynamiska region. Det handlar också om att påverka och ta hand om andra, hjälpa dem att utveckla sina specifika talanger och nå Stena Lines mål.

Jag tycker att Stena Line har en unik företagskultur och det bästa är alla fantastiska, hängivna medarbetare. Omtanke är grunden i alla våra kundrelationer. Jag tar hand om kunderna och ser till att de får bästa möjliga service genom gott samarbete. Samtidigt bryr jag mig om företagets pengar genom att se till att varje kontrakt leder till optimal och långsiktig lönsamhet. Är du en öppensinnad lättlärd person som gillar att jobba i en snabbrörlig verksamhet och ser “kundvård” som en passion snarare än en slogan, ja, då passar du perfekt här.”

Vill du också jobba på Stena Line? Här hittar du alla lediga tjänster just nu!