virtual reality med stena line

Så här säkrar du vädret på din resa

Ombord | 1 Kommentar

Digital utveckling inom flera områden är en viktig del av Stena Lines strategi för framtiden. Bland annat har vi personifierat både kommunikationen, den digitala bokningen och själva upplevelsen ombord. Ett aktuellt exempel är när vi lanserade Gaming Line ombord på våra färjor i julas. Nu lanserar vi nästa steg för att förhöja upplevelsen ombord – förboka vädret för din resa.

– Vädergaranti blir viktigare och viktigare för våra resenärer när man är på sin resa och genom den moderna VR-tekniken kan vi nu erbjuda en verklig garanti. Vi har till att börja med utvecklat några olika väderpaket och det kommer snart att utvecklas fler, säger Stena Lines egen väderexpert John Storm.

Vi har satt ihop tre olika väderpaket som man kan boka som tillval i bokningen på nätet:
– sommar och sol
– vågor och saltstänk
– vind och blåst

Sommar och sol året runt
Här gäller skön avslappning på en valfri strand från någon av våra härliga destionationer. I paketet ingår hyra av solstol och handduk i vårt ljusterapirum som har UV-lampor, ljudslinga med vågskvalp och läten från sjöfåglar, uppvärmd sand samt VR-glasögon. OBS! Ta med solskyddsfaktor.

virtual reality vr med stena line

Vågor och saltstänk – naturkrafternas bergochdalbana
För er som vill vara mer aktiva erbjuder vi ett marininspirerat bergochdalbanepaket som kan väljas i styrkorna kuling, storm och orkan. I paketet ingår hyra av stol i vår 5D bio som simulerar rörelserna i filmen, vindpustar, saltstänk, och ljudet från vågor och vind samt VR-glasögon. Vi garanterar att det kommer att kittla i magroten. OBS! Ta med ombyte.

Vind och blåst – vår vindtunnel tar dig till nya höjder
Även detta är ett paket för er som vill ha en aktiv upplevelse. Här kan ni bli tyngdlösa i vår vindtunnel och sväva över valfri destination. Även här gäller styrkorna kuling, storm och orkan. I paketet ingår hyra av säkerhetsutrustning och VR-glasögon. Vi har valt att satsa på erkänd teknik från Tyskland som testats i flera länder. Fokus var att hitta ett system som är tyst och inte stör övriga resenärer samt är energisnålt, vilket ligger i linje med vår hållbarhetssatsning.

Paketen har ett enhetspris på 199 SEK och då ingår VR-kit med glasögon, en fri dryck i baren anpassad efter vilket väder man valt och teknisk support. För byte av väder under resan tillkommer en kostnad på 29 SEK. Samma tilläggspris gäller för Pluspaketet med extra starka effekter.

virtual reality med stena line