Skrubba, skrubba…och lite smörj :-)

Ombord | Inga kommentarer

Hello! Nu skiner solen och det är varmt och sköööönt! Finns det något bättre land att vara i än i Sverige när svenska sommaren visar sig från sin allra bästa sida? Dofterna, grönskan, fågelkvittret, ett glittrande hav och alla glada människor som gladeligen slänger av sig alla tjocka vinterkläder, så underbart!

Men det är inte lika underbart när man gör just det – slänger av sig vinterkläderna –  och ser sin vintertrötta hud komma ut i ljuset. Så kan vi inte ha det! Fram med bodyscruben och peela bort all vintertrött hud och döda hudceller, en absolut favorit är Moringa body scrub från Body shop som är behaglig i konsistensen, doftar underbart och verkligen peelar ordentligt utan att huden blir torr som fnöske. Och att sedan smörja in huden med klassikern Lait Corporel från Biotherm som bara försvinner i huden på ett kick. Eller om man är en riktig torris så tar man Biotherms biocorporel som trots sin fylliga konsistens försvinner in i huden på ett kick.

Skrubba, skrubba

Efter en sådan behandling så är huden redo att möta solens strålar och man får en jämn och fin bränna med fin lyster…..men glöm för allt i världen inte bra solskydd!! Tips kommer snart/Anna

Anna Rönnquist jobbar i ombordshoppen på Stena Nautica. Här kan du läsa
mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.