Gaming Line-mästaren William

Speltips från mästaren av Gaming Line!

Ombord | Inga kommentarer

För drygt tre veckor sedan lanserade vi Gaming Line. Sedan dess har en svensk till större del dominerat den globala highscorelistan. I spelvärlden är det ett känt faktum att vårt lilla land i Europas norra utkant är duktigt på både spelutveckling och e-sport, så det kanske inte är så konstigt ändå. Vi kontaktade Gaming Line-mästaren William och nedan delar han med sig av sina bästa speltips.

William, du har ju legat 1:a på den globla highscorelistan under stora delar i tre veckor i Santa Line’s Gaming Line app. Har du några stalltips?

– Allt hänger på att få till den perfekta spelomgången. Det gäller att hitta de spel man är bästa på och hoppas att få just de fyra spelen i nästa spelomgång. Jag hade tur och fick till en superomgång med mina 4 favoritspel.  Men trägen vinner.  Det är bara att öva, öva och öva, ha tur och jobba på fingerfärdigheten. Själv kör jag med dubbelfattning och utnyttjar tummarna eftersom de har bäst träffyta.

Vad gör du när du inte spelar Gaming Line?

Jag jobbar på ett kontor i Stockholm. Gaming Line har dock blivit ett större tidsfördriv, men det är väl så det blir när man hittar spel som är roliga.

Vad är det som är så roligt med Gaming Line?

Retrokänslan. Jag har växt upp med spel. Just den här typen av spel satt jag och spelade när jag var 8-10 år. Det är kul att hitta tillbaka till grunderna. Det är lättsamt men ändå roligt.

Så vad väntar du på? Ladda ner Gaming Line här och se till att slå Williams rekord. Då kan du också vinna fina priser i vår julkalender eller handla saker i vår game shop med game coins. /Victor.