Stena Line på Fab Mamas Blog Event 2013

Ombord | 4 Kommentarer

Bloggtrenden växer sig allt större och större. Det är ett kul och intressant sätt att läsa om vad andra tycker och tänker. Nu den 21 september kommer jag att få träffa minst 60st andra kvinnliga bloggerskor på eventet Fab Mamas som kommer att äga rum på det fantastiskt fina Hällsnäs Herrgård.
Jag kommer att vara på plats på lördagen och prata om shoppingen ombord på våra färjor och höstens nyheter inom parfym och bijouterier.

Ord som hör ihopShopping+Stena Line= Billigt

I varje ny kampanjperiod  finns det alltid några riktigt bra erbjudanden.
Den här perioden har vi till exempel specialerbjudande på Lancômes Mascara duo-pack, (Hypnôse Drama/Hypnôse eller Hypnôse Dolls Eyes & Hypnôse/Definicils), alltså 2 st Lancôme-mascaror för bara 299 kr. (Pris iland:över 300 kr/st). Ni kan tro att jag redan köpt ett paket! …eller bara det att vi alltid tar 995 kr för Ray-Ban solbrillorna, oavsett modell. Man kan snart tro att ett par Ray-Ban ska ingå i Stena Lines uniform då väldigt många ombordanställda nu äger minst ett par….för vem kan låta bli när det är så billigt?

Lancome-0-Rayban-564

Stena Line+ Shopping = Billigt

Komplettera din nya höstlook med en ny doft
Soliga höstdagar stundas och man byter ut flip-flopsen mot kanske ett par knähöga boots. Modebutikernas hyllor är fyllda med höstens alla fina looker. Ser en trend i många butiker och det verkar som pennkjolen, den enkla svarta fodralklänningen eller ett par knähöga boots är ett av måstena i höst. Jag har en förkärlek till de 60-tals inspirerade rena dragen så mitt VISA-kort kommer att gå varmt i klädesbutikerna.
Och vad bättre om inte att komplettera sin nya fräscha look med en ny parfym?

Grupbild-1-full-564

Tre av höstens parfymnyheter: Clean- White Woods, Roberto Cavalli- Just Cavalli & Marc Jacobs- Honey

Några av höstens godbitar är:
Marc Jacobs- Honey Edp: En gyllene doft som i början är fylld med bland annat höstens frukter som päron och mandarin, sen kommer hjärtat av apelsinblomma för att sedan gå vidare till basen där ens doftsinnen vandrar in i en sammetslen honungsvärld. Ett läckert innehåll i kanske årets absolut gulligaste flaska.
Clean- White Woods Edp:  Clean har ännu en gång lyckats med att ta fram en parfym som bara känns ren och subtilt behaglig. Den öppnar upp med toppnoten av uppiggande citrus för att sedan snabbt gå in i en mjuk och krämig doft av magnolia, vanilj, sandelträ.
Roberto Cavalli- Just Cavalli Edt Visserligen lanserades denna parfym i februari 2013 men vi på Stena Line valde att vänta in lanseringen utav Just Cavalli edt for Him, som skett ganska nyligen, detta för att parfymerna skulle få dekorera våra hyllor ombord tillsammans. Var nyligen i Lissabon och där hade de skyltat upp hela skyltfönster med endast denna doften. Mäktigt! Återigen har jag alltså blivit förförd utav en av Roberto Cavallis parfymer. Den har har neroli och exotisk Tiare blomma i sig och är krämigt förförande. LOVE IT!

Det gemensamma med dessa dofter är att de alla är varma, mjuka och feminina.

Jag kommer inte kunna sälja produkter på plats, då detta måste ske ombord, men kommer att ta med testers så att ni ladies som ska gå på eventet åtminstone får känna och dofta på allt om ni vill.

Edblad-564

Svenskdesignade Edblad


Faktum: Ett smycke kan lyfta hela din look.

Svenskdesignade Edblads smycken har den där skandinaviska enkelheten som gör att de passar både till vardags som till fest, på landet som i storstaden. Jag gillar att det står så här i ett av deras produktblad: “Produktionen sker i både i Sverige, Europa och Asien, med stort hänsynstagande till miljöpåverkan och arbetsförhållanden.” PEACE! Älskar rättvisa, alltså älskar jag att vi sedan i början av denna sommaren börjat sälja Edblads smycken ombord.

Lite av detta som jag berättat plus en massa mer kommer under föredraget.

Jag kommer efteråt självklart att lägga upp massa bilder och skriva om hur det var på eventet. Så kika gärna in här på bloggen igen!

TACK, än en gång Fab Mamas-gänget för att ni bjöd in oss till att deltaga! Det kommer att bli så KUL!

Ses snart!
//Vaike

Vaike Frederiksen jobbar i ombordshoppen på Stena Jutlandica. Här kan du läsa mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.

För mer info om alla våra produkter ombord se gärna vår hemsida:http://www.stenalineshopping.se/
Här hittar du ett digitalt blädderex av vår höstkatalog


 • […] den 21 sep drog Fab Mamas Blog Event 2013 igång. Arrangörerna Fnulan, Meekatt & Tokmorsan (bloggnamn) har verkligen lyckats skapa […]

 • […] Vaike och jag till Hällsnäs och bloggeventet FabMamas. Rollfördelningen för dagen är klockren: Vaike pratar parfymer och smycken. Jag minglar och äter […]

 • Ingela says:

  Gud vad kul att du kommer till eventet. Min favoritparfym sen minst tjugo år tillbaka har utgått och jag har ännu inte hittat någon ny favorit. Ska bli härligt att få prova på lite nya dofter.
  Kanske jag hittar en ny favorit…
  Vi ses snart

  • Vaike Frederiksen says:

   Hej Ingela! Det ska verkligen bli super roligt att få träffa alla co-bloggerskor på Fab mamas! Vilken var din favoritparfym som utgått? *nyfiken*. Jag hoppas att du kommer att hitta en ny favorit bland höstens nyheter som jag tar med mig. Så håll handlederna parfymfria så du kan testa dem på plats:-)
   Ses snart!//Vaike