Dolce Gabbana Light Blue

Vårnyheter för honom!

Ombord | Inga kommentarer

Även om det är mest spännande och testa alla vårnyheter för henne och spraya på sig dofter och känna på krämer och serum och testa make-up….så är det inte alls dumt att känna på herrnyheterna heller. Att gå där och dofta och lista ut vilken doft älsklingen eller sönerna skulle passa i.

Här är några av doftnyhterna för herr som jag tycker om;

Eternity Summer” från Calvin Klein, som är en mjuk och lätt men ändå maskulin doft med inslag av fikonlöv, rosépeppar, cypress, grapefrukt och amber….mums!

Den lite fräschare och friskare “Light Blue swimming in Liapri” från Dolce Gabbana, med inslag av mandarin, rosmarin, och grapefrukt.

Om du (eller din man/son/bror) föredrar en fruktigare och träigare doft så kanske Issey Miyake “L’eau d’Issey Summer” kan vara toppen, med inslag av hasselnöt, kiwi, cypress och grapefrukt.

IMG_2248

Men till min man får det nog ändå bli Eternity summer. Eller kanske han skulle gilla Lipari mer…? Eller…./Anna

Anna Rönnquist

Anna är en infödd Göteborgska som har varit anställd 18 år på Stena Line och har jobbat på lite olika färjor mellan Göteborg och Fredrikshamn, och nu senast på Stena Jutlandica. Det är det Anna som bloggar om shoppingtips - allt från dofter och hudvårdsnyheter till något gott att dricka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Tvingade fält är markerade med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.