WOW, vilken grej! Fab Mamas Blog Event 2013

Ombord | 7 Kommentarer

Lördag den 21 sep drog Fab Mamas Blog Event 2013 igång. Arrangörerna Fnulan, Meekatt & Tokmorsan (bloggnamn) har verkligen lyckats skapa ett riktigt WOW!-event. Stående ovationer och KRAMAR till er!
(Klart man blev sugen på att stanna kvar på kvällens tillställningar men den biten får kanske min kollega och co-blogger Ylva skriva om som var en av deltagarna på eventet.) Min uppgift var ju att hålla i en föreläsning om Stena Line Shopping.

Fab-1_564

Shopping, Fab Mamas & Minimässa

Vackra vyer & full rulle
Efter att ha passerat en väldigt smal väg öppnade Landvettersjön upp sig och bjöd på otroligt vackra vyer och en väg som snirklade sig fram längs med sjön och vackra villor mot vår destination, Hällsnäs Herrgård.

fab-3_564

Vackra vyer & en massa glada bloggare

Sen var det full rulle från det att vi stannat motorn på bilen. Upp med alla produkterna på minimässans bord och packa ihop goodie-bags från Stena Line.
Ultra-snabb lunch och välkomstdrink, snabb datakurs på hur man klickar fram på ett bildspel (there’s a first time for everything), kolla så man inte hade något mellan tänderna, sen börja berätta om The Reef Hotel & Resort, fördelarna med att shoppa ombord och om en del nyheter på parfymer.

1-mässan-564

Meekatt fastnade för Just Cavalli Edt

Väldoftande minimässa
Jag tyckte det var fantastiskt roligt att så många kom och provade de olika parfymnyheterna vid vårt bord på minimässan! Hoppas verkligen att ni hittade någon ny favorit bland nyheterna. Jag märkte att det var många av er som fastnade för Marc Jacobs Honey Edp & Roberto Cavalli Just Cavalli for Her Edt. Har länkat dem direkt till Stena Lines Shoppingsida…bara att lägga till dem på inköpslistan 😉

2-mässan-564

Modevisning, mumsiga cupcakes & Fnulan testar Honey Edp

Tack än en gång Fab Mamas för att vi fick komma till ert fantastiska event!
//Vaike

Vaike Frederiksen jobbar i ombordshoppen på Stena Jutlandica. Här kan du läsa mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.

För mer info om alla våra produkter ombord se gärna vår hemsida:http://www.stenalineshopping.se/
Här hittar du ett digitalt blädderex av vår höstkatalog