Omslaget på +48 Magazine

Maxa din resa till Polens Riviera!

Polen | Inga kommentarer

+48 Magazine är ett livstilsmagasin för dig som vill maxa din semester i trestadsområdet Sopot, Gdynia och Gdansk. Här finner du inspiration, trender och värdefulla tips för din resa.

Att få ut de mesta av sin semester vill vi väl alla, men när du reser till ett nytt land är det ibland svårt att veta var man skall börja leta. I +48 Magazine hittar du massor av inspiration och en mängd värdefulla tips på vad du bara inte får missa av Polens Riviera.

Magasinet kommer ut två gånger om året; en sommar- och en vinterupplaga och är skriven både på svenska och engelska.
Du hittar de senaste modetrenderna blandat med verklig kultur och bl.a. ett gäng anledningar till varför du skall besöka Gdansk under tre veckor i juli och augusti då St. Dominics marknad äger rum.

På vår hemsida hittar du mer praktisk information om resan samt vår bokningsdialog.
Låt dig inspireras av vad landet på andra sidan Östersjön har att erbjuda. /Alexandra.

 

Notera att detta är ett tidigare skrivet blogginlägg och tips kan därför vara inaktuella. För aktuell information, se vår hemsida.

 

 

 

Alexandra Hansson

Alexandra är marknadsansvarig för Baltikum, med destinationerna Polen och Lettland. Resor och upplevelser är något fantastiskt och de minnen som följer med dem är värdefulla för var och en. Så har ni ännu inte besökt de milsvida stränderna, de fantastiska SPA-hotellen, de moderna shoppinggalleriorna på Polens Riviera, de innovativa restaurangerna eller upplevt historien och kulturen, så lovar hon att ni kommer att bli överraskade på ett alldeles nytt sätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Tvingade fält är markerade med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.