Sopot

Sopot kan tävla mot de klassiska semesterorterna i Spanien

Polen | Inga kommentarer

Staden i trestadsområdet som höjde semesternivån.

För vackra bilder på piren, stränder med härliga solsängar, fräsiga strandklubbar och ett mysigt centrum med coola byggnader. Det var min tanke om Sopot innan jag hade besökt staden, bara utefter bilder jag sett. Men det var bilder jag inte riktigt trodde på förrän jag väl såg allt i verkligheten, jag blev inte besviken, tvärtom blev jag imponerad.

En stad som känns liten, mysig med allt man vill ha för en sommarsemester. Milslånga stränder med aktiviteter för alla åldrar runt om stränderna. Möjlighet till strandsporter, uteserveringar, segwayåkning och mycket mer.

Lustiga huset i Sopot

Ett fint promenadstråk längs stranden och in till centrum. I centrum finns gatan Monte Cassino där man hittar det kända ”lustiga huset” som alla stannar upp vid och måste studera en stund. Vilket är helt förståeligt med dess unika arkitektur. Här hittar du också restauranger och barer hur du än vänder och vrider på dig, så du behöver aldrig gå hungrig! På sommaren är nattlivet i full fart, klubbarna har öppet och folket är redo för fest! Riktigt härlig stämning om man gillar fartfyllda nätter med andra ord!