“Världens bästa resa!”

Polen | 1 Kommentar

Årets resa med bloggbussen blev en succé. En återkommande kommentar bland deltagarna var; hade jag vetat att det var såhär fint i Polen hade jag åkt hit tidigare! För oss som redan sett hur fint Polen är var det riktigt roligt att se deltagarnas positiva reaktioner

I slutet på maj tog jag och min kollega Alexandra med oss våra döttrar samt 10 bloggande mammor och deras barn till ett soligt Polen för att testa Rivieran utifrån ett familjeperspektiv. Både barn och vuxna trivdes ypperligt. Resan delades flitigt i sociala kanaler; över 80 blogginlägg, fler än 200 bilder på Instagram och mer än 100 inlägg på Facebook. Alla hittade sina favoriter men något som återkommer i barnens topplistor är Fun Arenas Escape rooms & gocart, Mera Spa (Spahotellet vi bodde på), vetenskapscentret Experyment samt marknaden och godistillverkaren CiuCiu i Gdansk. Mammorna uppskattade även maten – gott och mycket!

Det var som vanligt inte lätt att hitta en vinnare bland alla dessa fina inlägg, men nu har vi äntligen överlagt färdigt och nedan hittar ni motiveringen:

Med vackra bilder, trevlig film och härliga texter samt en energi som smittar av sig inspirerar Terese Enqvist sina läsare att ta med hela familjen och besöka Polens Riviera. Därför koras hon härmed till vinnare av Bloggbussen 2015.

När jag ringde upp Terese blev hon så otroligt glad. Speciellt roligt tyckte hon att det skulle bli att få visa upp Polens Riviera för hela familjen. Hon berättade att hela familjen hade hållit tummarna och hoppats att just de skulle vinna. När jag frågade sonen Sebastian vad han tyckte om att åka med bloggen till Polen utropade han:
– Världens bästa resa!

Resan som familjen Engqvist vunnit går till Mera Spa, inklusive färjebiljetter och övernattning.

Läs Tereses blogginlägg om resan och se vinnarna berätta om Bloggbussresan till Polens Riviera:

Läs även vårt blogginlägg om de stora favoriterna från Polens Riviera.

Vill du göra som bloggmorsona i Bloggbussen och ta med familjen till Polens Riviera? I och med Bloggbussen har vi nu ett specialerbjudande:

25% rabatt på Prova på Polen, t/r Karlskrona – Gdynia inkl del i hytt. Stanna upp till 3 nätter iland. Uppge erbjudandekod BLOGGPOLEN för att erhålla rabatten. Rabatten avser inte miljötillägg. Boka i perioden 24/4-30/06  och res i perioderna 24/4-30/06  samt 1/9-6/12.

Boka erbjudandet här.

Har du några egna favoriter från Polens Riviera? Eller är det kanske dags för dig att också upptäcka Polen? /ylva.