Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

Barcelona

Jag och Maken hann fylla 70 år innan vårt första besök i Barcelona. Innan besöket hade jag googlat lite och en kvinna rekommenderade loppismarknaden Mercat Del Encants. Med karta i handen och fråga oss för några gånger tog vi en promenad dit. Vi lyckades till slut, trevligt och kul att gå där, maken köpte två tröjor och jag en fin väska, jättebilligt och nytt.

Innan resan hade vi bestämt oss för att bo centralt och det var bra, vi bodde på Hotel Rialto och det var perfekt, ett gamlat hotel, men passade oss mycket bra. Bra frukost, men ganska rörigt, det blev lite trångt. Vi hade väldigt nära till Shoppinggatan La Rambla och efter den ligger huvudentrén till Marknaden La Bogueria med bland annat färgstarka drycker och frukter, den fina marknanden får man absolut inte missa.

Vi besökte Barcelona i mitten av mars, det är helt okey, men vill man bada så ska man ta resan något senare, men vi var så nöjda när vi reste hem, vi hade upplevt det vi önskade.

Position på karta

Region:Vidare ut i Europa

Aktiviteter på plats:Mat & dryck, Kultur & nöje, Shopping, Natur, Badställen & stränder, Historia & vetenskap, Bo & uppleva

Passar för:55+, Familjeresa (13-18 år), Par och vänner

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogkategorier

Mest kommenterade inlägg