Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

Där vi hittade tillbaka till varandra

Den 24 juni i år tog jag med mig min sambo och pojkvän sedan 5 år tillbaka till ett barndomsminne för mig. Nämligen Fredrikshamn i Danmark. Semesterkassan lyste med sin frånvaro då jag är en fattig student och min sambo står tyvärr flr det mesta i hemmet, jag kände då efter en jobbig och kämpig vår att jag så gärna ville ta honom till en plats som betyder mycket för mig. 

Enda sedan jag var liten så har jag och min familj haft som en tradition att åka till Danmark med Stena Line för att sedan fortsätta resan med bil mellan öarna för en massa lek, bad & bus. När mina föräldrar skilde sig när jag var omkring 10 år så stannade tyvärr dessa semesterar kvar, dock har jag ett sådant starkt och härligt minne från dem- båtresan och The Reef. 

En jobbig vår med en dålig ekonomi, mycket privata svårigheter samt en sambo som lider av mycket svår panikångest satte de mörka ringarna under ögonen. Jag ville så gärna ta med honom till ett ställe som betyder mycket för mig och göra det till vårat. Därför blev det ett självklart alternativ att ta med honom till Fredrikshamn, en båtresa med Stena Line som hade en fantastisk buffé på av och hemresan var klockren. Ett fantastiskt väder och ett bra hotell i Fredrikshamn var riktigt mysigt och avkopplande. Mycket bra och billig shopping och en glass i solen var enkla ting, men ack så viktiga och välbehövliga. Det var efter denna minisemestern som vi kom varandra närmare igen, och skapade ett viktigt minne tillsammans för oss. 

Jag rekomenderar verkligen alla att åka på en minisemester till fredrikshamn med Stena Line, både par och barnfamiljer! Där tillfällen skapas, där minnen behandlas och framförallt där man får tid till och för varandra. För stora som små. 

Image gallery

Position på karta

Region:Danmark

Aktiviteter på plats:Mat & dryck, Kultur & nöje, Shopping, För barn, Natur, Badställen & stränder, Bo & uppleva

Passar för:Familjeresa (7-12 år), Familjeresa (13-18 år), Par och vänner, 55+, Familjeresa (0-6 år)

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogkategorier

Mest kommenterade inlägg