Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

Sæby – Danmarks pärla!

Söder om Fredrikshavn ligger pärlan Sæby. Du tar dig hit på en kvart med bil eller med bussen som går precis utanför Stena-terminalen! Här njuter du på goda fiskeresturanger nere i hamnen eller varför inte ta en pilsner på den lokala puben vid det idylliska lilla torget.

Här har du allt du behöver så som shopping, restauranger och sevärdigheter som slott och gröna skogar. Bo på hotell, i stuga eller varför inte checka in på Danlands semesterby… Stranden och centrum ligger nära oavsett var du är i sommarstaden Sæby! Känner du suget efter storstadspulsen? Ingen fara! Du kan ta bilen eller bussen till Aalborg och vara där inom 45 minuter. Aalborg är Danmarks fjärde största stad och bjuder både på kultur och uteliv. Ett tips är Aalborgs stora Jazzfestival som brukar gå av stapeln i början på augusti.

Jag kallar Sæby för Danmarks pärla då jag åker hit varje sommar, det finns ingen plats som jag hellre spenderar mina sommardagar på!

Image gallery

Position på karta

Region:Danmark

Aktiviteter på plats:Mat & dryck, Kultur & nöje, Shopping, Sport & Hälsa, För barn, Natur, Badställen & stränder, Bo & uppleva, Nöjesparker & vattenland

Passar för:Familjeresa (7-12 år), Familjeresa (13-18 år), Familjeresa (0-6 år), Par och vänner, 55+

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogkategorier

Mest kommenterade inlägg