Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

Underbara och familjevänliga Polen!

Vi spenderade (2 vuxna och 2 barn i åldern 5-7 år) en lång hösthelg i Polen. Barnen var så exalterade över att åka båt med Stena Line så vi hade svårt att få dom att sova på båten. 🙂 Ja, ja..tillslut så sov vi alla gott och vaknade upp i Gdynias hamn. Vi åkte direkt till vårt hotell i Sopot. Vi kan absolut rekommendera Mera spa. Ett nordiskt inspirerande hotell precis vid stranden. Hotellet är ett spa hotell men barnvänligt!? Vi badade nog 2 gånger om dagen. Våra barn ville bara bada hela tiden och bubbla i poolerna utomhus. Standarden är som dom bästa spahotellen i Sverige och behandlingarna är gudomliga (och halva priset).

Det finns massor av roliga saker att hitta på i både Gdynia, Gdansk och Sopot för barnfamiljer. Vi samlade in tips från Stena Lines hemsida – fantastisk bra!

Ett tips från oss till er, är att besöka Gdansk. En vacker stad att bara strosa runt i. För att förgylla barnens dag i Gdansk åt vi goda cupcakes och tittade på godistillverkning.

Vi strosade längs med stranden in till Sopot för att besöka den långa piren. En underbar liten stad, passande både för höst, vår och sommarbesök.

Vi funderar redan på att åka hit snart igen!

 

 

 

 

 

Position på karta

Region:Polen

Aktiviteter på plats:Mat & dryck, Shopping, Sport & Hälsa, För barn, Badställen & stränder, Bo & uppleva, Nöjesparker & vattenland

Passar för:Familjeresa (7-12 år), Familjeresa (13-18 år), Par och vänner, Familjeresa (0-6 år), 55+

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogkategorier

Mest kommenterade inlägg