Regnskog, stränder och bad. Året runt. Oavsett väder.

Tyskland | 2 Kommentarer

– Jag tyckte att det var så fantastiskt stort där inne, man upplevde det inte som att man var inomhus. Allt fanns där; mat, nöjen som vattenrutschbanor, säger Kicki Rosvall, en av våra trogna Facebookföljare, efter ett besök med familjen på Tropical Islands. Vad är då Tropical Islands, kanske du undrar? Jo, det är ett stort semesterparadis bestående av Europas största inomhusregnskog med stränder, tropiska palmer, olika swimming pools, barer och restauranger. Här kan du njuta av lugnet och friheten i ett eget semesterhus.

Egentligen var Kicki med familj på väg ner till Italien och Kroatien med husbilen via Göteborg- Kiel. Samtidigt ville hon att hennes dotter skulle få uppleva lite kultur längs vägen. På grund av vädret (läs spöregn) valde familjen att besöka Tropical Islands:

– Ingen camping i närheten hade platser så vi åkte fram till Tropical Islands och där kunde man stå helt kostnadsfritt med husbilen. Vi gick in och tittade hur det såg ut och det är verkligen jättefint samt mycket proffsig personal på Tropical Islands, berättar Kicki. Och det var inga problem att sysselsätta sig. Kicki berättar för oss att de gick in på morgonen och var kvar på Tropical Islands till sent på kvällen och det blev aldrig långtråkigt.

Har du besökt Tropical Islands? Vad tyckte du? Eller har du någon annan favorit som du vill berätta om? /ylva.

Ylva Vitorovic ansvarar för Stena Lines sociala kanaler. Här kan du läsa
mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.

 

Relaterade länkar:
Tropical Islands 
Berlin

Förslag på resväg:
Kickis resväg, passar dig som bor i Göteborg med omnejd: Göteborg-Kiel
Här får du en lugn och mysig start på din minitrip med skön vila och god mat.

Bor du i södra Sverige är Trelleborg-Sassnitz att rekommendera det är nämligen den kortaste sjövägen till Tyskland. Dessutom har vi just nu ett superpris för denna överfart; alla + bilen fr. 299:- enkel väg.

När ni ändå är i närheten av Berlin kan vi passa på att tipsa alla er som är intresserade av märkeskläder om outleten McArthur Glen, 3 min från autoban nordväst om Berlin.
http://www.mcarthurglen.com/en/