mamma och barn i en åkattraktion

Reseguide- LEGOLAND®

Danmark | Inga kommentarer

Hur gör man LEGOLAND® på bästa möjliga sätt? I en nöjespark med över 60 miljoner LEGO®-klossar, 55 attraktioner och familjenöjen med allt ifrån Körkort och Miniland till Spökhus och bergochdalbanor är det lätt att känna sig lite vilsen. Oroa dig inte, vi har listan som gör att du klarar av ditt besök som ett proffs!

 

 • Planera boendet
  Kanske den viktigaste punkten. Planera hur och var ni vill bo. Hotell, camping eller stuga? Mitt i parken, en bit ifrån eller kanske i en noga utvald by lite längre bort där ni kan få en större Danmarksupplevelse! Kom bara ihåg att vara ute i god tid och boka innan platserna är fullbokade. Tyskarna bokar sina semestrar tidigt så det gäller att vara snabbt ute.

 

 • Gör ditresan kul!
  Ingen blir glad av att sitta i en bil länge – varken vuxna eller barn. Semester ska vara kul! Att åka färja går däremot hem för de flesta. Att ta båten till Fredrikshamn eller Grenå gör bilfärden lagom lång, och barnen får chans att äta mjukglass och träffa Nicke Nyfiken.

 

 • Lär dig parken
  Nöjesparken är enorm och det hjälper att gå igenom i förväg vad parken har att erbjuda. Gör det till en mysig stund att sitta ner med dina barn och planera och bygg upp förväntningarna så blir allting mycket roligare! Att längta är ju halva grejen!

 

 • Kolla vad ni kan göra utanför LEGOLAND®
  Det finns mycket kul att göra i närområdet: Badladet Lalandia och djurparken Givskud Zoo ligger granne med LEGOLAND® och är väl värda ett besök när ni är så nära. Men även massor av andra saker att göra: mysiga städer att besöka, härliga stränder och andra små utflyktsmål som barnen älskar. Kika här för mer inspiration!

 

 • Skaffa Happypass!
  När du bokar båtresa och boende samtidigt genom Stena Line får du alltid ett Be Happy Pass på köpet. Ett kort laddat med massor av rabatter och erbjudanden, inte bara på LEGOLAND® utan från kust till kust!

be happy-pass

Följer du denna checklista kan jag lova att ert besök på världens bästa LEGOLAND® blir både roligare och bättre för alla inblandade!
Ha en dejlig tur!

//Sandra