adventskalender Santa Line

Vinn resor eller populära klassiker och nyheter från shoppen i vår adventskalender

Ombord | 16 Kommentarer

Detta års julkalender är lite annorlunda. Det är faktiskt ett spel. Eller, för att vara mer exakt, en daglig utmaning i vår nya app Gaming Line. Du kan vinna fantastiska priser från vår shop ombord, resecheckar och sist men absolut inte minst ett stort paket på julafton.

Söker du inspiration eller presentidéer till jul? Från och med den 1 december kan du vinna fantastiska priser i årets julkalender inklusive topprodukter från Clarins till parfym från Marc Jacobs och leksaker från den filmen ”Troll”.

Vi vill att hela familjen ska engagera sig, inklusive dina små hjälpredor. Varje dag från den 1 december ända fram till julafton kan du tävla med familjemedlemmar, vänner eller främlingar för att vinna fantastiska priser. Priserna inkluderar presenter från vår shop ombord och presentkort på resor, kanske för att skämma bort den där speciella i ditt liv. Men vänta, det finns mer! Vad är då julaftons pris? En resa med boende till Danmark!

Paco Rabanne parfym stena line

Dofter för honom och henne

En doft väcker minnen till liv och när du har din favorit är det något som du kan bära varje dag eller för det där speciella tillfället. Rätt doft kan ge dig en speciell känsla eller vara som pricken över i:et när du bär din festoutfit.

Vi har valt ut fyra av våra favoritdofter för julen:

  1. Paco Rabanne “One Million”
  2. Daisy Marc Jacobs Shine Limited Edition
  3. Giorgio Armani Code Profumo
  4. Yves Saint Laurent Mon Paris

Ladda ner Gaming Line och var med i en chans att vinna den perfekta julklappen!

clarins hudvård stena line

Bästsäljande hudvård

Torka bort det tråkiga vinterutseendet och känn dig bekväm i din egen hud. Gör dig redo att glöda på årets julfester! Tävla i vår julkalender och du kan vinna en Clarins French Beauty Box.

toffifee stena line

Choklad choklad choklad!

December är den perfekta tiden att krypa upp i soffan med varma yllesockor och mysa framför en eldstad med sin favoritchoklad. Så tävla i Gaming Line för att vinna några av våra favoritgodsaker från Lindt Champs Elysees Milk Chocolate Box, Lindt Marc de Champagne och Storck Toffifee Christmas!

trolls glubschis stena line

I jul hälsar Trolls och Glubschis på

Vi har den perfekta presenten till dina små hjälpredor i jul. På biografer över hela världe har roliga filmen Trolls tagit barn och vuxna till en färgstark, underbar värld som befolkas av troll som alla älskar att sjunga, dansa och kramas hela dagen. Under julen kan du vinna just dessa, tillsammans med Glubshis gosedjur.

happy socks stena line

Vi önskar er en god jul!

Enligt en studie av Matt Killingsworth vi är lyckligare under helgerna. Och varför skulle inte vi vara det? Många av oss är lediga från arbetet för att umgås med familj och vänner. Studien fann faktiskt att juldagen, trots att den inte firas av alla, är den lyckligaste dagen på året och vi på Santa Line är definitivt överens. Så vad kan vara bättre än en låda med Happy Socks eller hörlurar från Happy Plugs? Det perfekta paketet för julstrumpan på julaftons morgon.

ladda ner Gaming Line – spela, vinna och ha kul! / Ylva.

Tags: