Bloggbussen goes bilsemester

Tyskland | 36 Kommentarer

Efter 3 lyckade år i Danmark styr Bloggbussen för första gången kosan mot Tyskland och istället för bussresa blir det bilsemester. I år tar vi en titt i Östersjöns djup, plaskar i badland, besöker vackra ständer och klättrar bland träden. Är du bloggande förälder till ett barn mellan 7-15 år? Passa på att ansöka till årets upplaga av Bloggbussen!

Förra året deltog jag första gången i Bloggbussen. Det blev en fantastisk resa där vi fick vänner för livet, min dotter och jag. Resan bjöd på fiskdamm, Nicke Nyfiken, glassbuffé, plask och lek, LEGOLAND®, närkontakt med lejon, kameler och giraffer med glädjefnatt. Vi hade verkligen barnsligt skoj när vi besökte LEGOLAND® Billund Resort med Bloggbussen13.

I år byter vi upplägg på tävlingen något. Det är nämligen så att vi varje år genomför undersökningen Bilsemesterrapporten. Den visar att det blir allt mer populärt bland svenskarna att åka på bilsemester. Något som bl.a. återspeglas i våra egna bokningar och temat för årets största familjefilm; Sune på bilsemester. Vi beslutade vi oss för att följa trenden även vad gäller Bloggbussen, därav Bloggbussen goes bilsemester.

Årets kvalresa blir alltså lite annorlunda. Förutom att den sker i form av en bilsemester har vi valt att inte ha något röstningsförfarande utan en jury utser vinnarna. Dessutom far vi för första gången till Tyskland och resan går via hansastaden Stralsund med besök på det häftiga akvariet Ozeaneum och det härliga badlandet Hansedom. Sedan besöker vi Rügens vackra stränder och en riktigt cool trädklätterpark.

Läs mer om tävlingen här!
Anmäl dig här!

Är du bloggande förälder till ett barn mellan 7-15 år kan jag varmt rekommendera att du söker till denna tävling. Minnena från förra årets bloggbuss får mig fortfarande att le. 🙂
/ylva.