Skagen Maraton

Danmark | Inga kommentarer

Sprang du Göteborgsvarvet eller något annat motionslopp i år?  Att springa motionslopp är ett sätt för många att hålla motivationen att löpträna uppe. Är sugen på att springa i en ny miljö skall du resa till Skagen nu i oktober.

Söndag den 7 oktober 2017 går startskottet igen för Danmarks vackraste maratonlopp. Skagen Marathon har lockat löpare från hela Skandinavien och gör det nu för femte gången. Upplev Skagens vackra natur och unika omgivningar. Det finns flera olika distanser att välja på, så alla kan vara med – barnen också!

Läs mer om Skagen Marathon på www.skagenmarathon.dk

skagenmix

 

Resa till Skagen

Du kan resa till Skagen över dagen med bil eller tåg. Tågbiljetten kostar fr 55 kr per person. Passa på att stanna en eller ett par nätter och se mer av Skagen. Sök pris och se vilka av våra hotell i Skagen som har lediga rum den helgen. Efter loppet kan det vara skönt att ta ett härligt dopp. I så fall skall ni bo på vårt karibiska badhotell The Reef Hotel & Resort i Fredrikshamn. På hemresan kan ni som vanligt handla till kraftigt sänkta priser i vår Bordershop ombord.