Januari – Fyndjägarnas favoritmånad

Ombord | Inga kommentarer

Julen är nu utkastad och jag stack mig precis i foten av det där förtretliga lilla granbarret man missat att dammsuga upp. Kontoutdraget från december månad är lika långt som en helig skriftrulle och man suckar missbelåtet på det trista och råa vädret. Men i allt det grå så lyser en massa små uppiggande röda skyltar emot mig när jag går in i butiken ombord. Välkommen januari, de röda prislapparnas månad!

Sale-Januari-duobild-556pxl

The sale is ON!

Börjar redan nu tänka ut vilka jag känner som fyller år snart och vilka som går ut 9:an i år, tar studenten eller kanske en liten Alla hjärtans dag gåva till någon speciell. Det finns ju en massa perfekta presenter att köpa och det känns ju extra bra att det inte svider i plånboken. Alltid en skön känsla att vara klar med åtminstone en del av de inplanerade presentinköpen i tid.

Bild-528pxl

Refresh, repair & hydrate


Skydda, reparera & återfukta
Går man in i Ombordshoppen går det inte att missa att det även finns en hel del andra grymma erbjudanden i butiken som bland annat Davidoffs klassiska parfymer; Cool Water dam Edt och herr Edt för bara 199kr! Två uppiggande dofter som går hem hos i princip alla, med andra ord “säkra kort”. Något som alltid finns i min Första Hjälpen necessär är Elizabeth Ardens Eight Hour cream som man kan använda för ALLT. Mjukgör & reparerar om man har nariga läppar, sköra nagelband, bränt sig på spisen och till och med en mildrande effekt på svidande insektsbett. En allt-i-allo créme som just nu säljs den i ett duo set även den för 199kr. Bara att slå till alltså!
Nu har jag alltså bunkrat med bra-att-ha gåvor till vänner och till mig själv köper jag DKNY’s Be Delicous Skin Edt. En Granny Smith doftande parfym som som samtidigt har en liten återfuktande effekt. OK, den var inte på rean men den är ju 96 kr billigare än iland så den unnar jag mig bara helt enkelt.

Då är det bara att borsta av vägsaltet från skorna och invänta rosésäsongen.

//Vaike

Vaike Frederiksen skriver om shoppingen ombord och jobbar på Stena Nautica. Här kan du läsa mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.