Resebloggen tipsar: Två nya dofter i Bordershop

Ombord | Inga kommentarer

Våren för inte bara med sig den underbara doften av havet utan också två nya parfymer ombord våra färjor. Den första doftar lyx och kvinnlighet och dess flaska sticker definitivt ut i mängden då den har ett mycket stilrent utseende. Vårens andra nyhet bär orientaliska noter och är både sensuell och kraftfull.

Moschino Fresh Couture

Låt oss presentera Moschino Fresh Couture från det italienska modehuset Moschino. Denna Eau de toilette liknar inget du tidigare sett och kommer utan tvekan bli en snackis på damernas.

Citrusinspirerat med bergamott, mandarin och ylang yland, ett hjärta av hallon, white peony och syrenväxten osmanthus tillsammans med en träig bas av ceder, vit pathouli och ambrox skapar en spännande och feminin tvist av dofter. Moschino Fresh Couture Eau de toilette spray är en rolig doft som passar både dag och natt.

 

Armani Code Profumo

För män släpper nu Armani parfymen Code Profumo Eau de parfume. Som alltid står Armani för elegans och Code Profumo är både sensuell ren och enkel. Här märks noter av bergamott, cederträ och tonkaböna. Parfymen har en orientalisk karaktär och är en förförisk blandning av dofter för den moderna mannen.

 

Kika in de nya parfymerna på stenalineshopping.se eller nästa gång du går på en av våra färjor.