Bloggbussen13 i retrospektiv och Sveriges barnsligaste bloggare 2013

Danmark | 7 Kommentarer

Fiskdamm, Nicke Nyfiken, glassbuffé, plask och lek, LEGOLAND®, närkontakt med lejon, kameler och giraffer med glädjefnatt. Vi hade sannerligen barnsligt skoj när vi besökte LEGOLAND® Billund Resort med Bloggbussen13.

Ja, Bloggbussen13 var en helt fantastisk resa! Nu tror ni säkert att jag överdriver, försöker vara sådär himla säljande käck och positiv, men det är faktiskt sant. Och då drog Karin och jag ändå runt med 13 morsor, deras 13 och våra 2 ungar. Som tur var, var det ett härligt gäng kvinnor och jag var riktigt imponerad över hur duktiga barnen var; de lyssnade, gjorde som vi sa, men var ändå glada och spralliga, precis som barn ska vara.

Det enda som tärde på krafterna var bloggandet eftersom det fick ske sent på kvällen när barnen sov, men jag antar att det är smällar man får ta när man får åka på en sådan resa…

Kanske spelade det faktum att allt var så genomtänkt ur ett barnperspektiv roll för att resan blev så lyckad? Handfat, bufféer, m.m. i barnhöjd, lekutrymmen överallt, t.o.m. på hotellrummet.

Någon annan som hade ett tydligt barnperspektiv var Nina Carlsson när hon bloggade om Bloggbussen13 på Glamourmamman. Det är också anledningen till att hon nu blivit utsedd till Sveriges Barnsligaste Bloggare 2013 och därmed vinnare av Bloggbussen13 med motiveringen:
”Glamourmamman visar på ett kreativt och humoristiskt sätt upp resan med Bloggbussen13 ur sitt barns ögon. Från första inlägget till den sista summeringen är det O som står i centrum vilket gör Glamourmamman till Sveriges barnsligaste bloggare 2013”.

olle_nina

Nina Carlsson, Glamourmamman och lille O

Dessutom får Lottiz Törnqvist med bloggen Lottiz Days ett hederspris för sina otroligt fina bilder.

Samtidigt måste det erkännas att det inte var lätt att välja en vinnare bland alla fina inlägg och fantastiska foton. Återigen, tusen tack till alla våra deltagare och inte minst barnen, samt vår trevliga ombordpersonal (där kapten Michael blev både barnens och mammornas favorit) och sist men inte minst alla våra härliga samarbetspartners som bjöd oss på en oförglömlig resa; Twingly och Bloggportalen, Bergkvara Buss, Lalandia, Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Billund och Givskud Zoo.

Här hittar du pressmeddelandet som gått ut samt inlägget på Bloggvärldsbloggen.

Jag ska definitivt ta med familjen tillbaka till Danmark!
/ylva.


 • ser supermysigt ut! 🙂 blir det någon bloggbuss i år också? vilka datum i sådana fall?

  kram kram

  • ylva.vitorovic@stenaline.com says:

   Hej Hanna!
   Vi håller på att titta på om/hur vi ska genomföra bloggbussen i år och återkommer inom kort om det blir av.
   Det är några detaljer vi behöver lösa. Håll tummarna att det funkar. 🙂 /ylva.

 • Stort grattis Nina & O!!
  Härligt att ni nu har ytterligare ett äventyr att se fram emot!
  Kramar!

 • Jenny says:

  Så underbart! Grattis till er Nina! Då tror jag vi får läsa om er resa framöver 😉
  Kram

 • Ni anar inte hur glada vi är här hemma – tusen tack för denna hedrande titel!!

  Och en stor kram till alla er som var med på Bloggbussen13 – vi bär med oss äventyret i Danmark som ett varmt minne <3

  Nina & Olle

  • ylva.vitorovic@stenaline.com says:

   Tack själv Nina och krama Olle från oss! Antar att det kommer att bli en ganska bra midsommar nu, oavsett väder 🙂 /ylva.

 • Josefine says:

  Grattis Nina och Olle! NJUT hela familjen på tur!