Lalandia-Plaza-Billund

LEGOLAND och Lalandia på höstlovet

Danmark | 2 Kommentarer

Här kommer ett tips på ett mycket populärt val för höstlovet. Semesterbyn Lalandia ligger granne med LEGOLAND® i Billund som har öppet tom 1 november 2015. På Lalandia bor ni i egna semesterhus med möjlighet till självhushållning. På Lalandia kan du njuta av badparadiset Aquadome™ ett 10 000 kvadratmeter tropiskt vattenäventyr. När ni har badat klart och ni vuxna vill ta något gott att dricka kan ni släppa loss barnen på ”Monky Tonky Land”, det stora leklandet brevid. Om barnen fortfarande har spring i benen besöker ni ”Winter World”, där dom kan klättra upp för den 9 meter höga klätterväggen, åka kälke- och skidor i en inomhusbacke eller ta en sväng på isbanan. 

Lalandia Plaza

När ni  har installerat er i huset är det dags att upptäcka allt det roliga som finns att göra på Lalandia. Utifrån ser Lalandia Plaza inte så roligt ut. När du kommer in och ser det sydeuropeiska inomhustorget med alla spännande butiker och barnvänliga restauranger så blir du på gott humör. Torget är också  entrén till badlandet Aquadome™ , leklandet Monky Tonky Land, Winter World, bowlingen, minigolfen och spelarkaden. Här ligger en välsorterad Supermarket och ett bageri så att ni alltid kan få nybakat bröd eller bullar till fikat. På torget finns också en scen där alla får ta del av olika uppträdanden.

Lalandia_Billund_Aquadome

Aquadome

Aquadome Lalandia i Billund

Här kommer ni garanterat att stanna och ha kul i många timmar! Badparadiset Aquadome är Skandinaviens största tropiska badland på 10.000 kvadratmeter med svajande palmer, häftiga rutschkanor, vattenlekland, aktivitetsbassäng, solstolar och massor av semesterkänsla för stora och små. Badlandet är öppet året om och har alltid sköna 30 grader i luften och 28 grader i vattnet.  Missa inte Tornado där man färdas i 1 – 4-personers gummibåtar så att hela familjen kan åka tillsammans. Den gigantiska vattenrutschbanan Tornado som startar högt uppe i Aquadome kommer att ge mycket kill i magen då gummibåten i hög fart glider upp och ner på sidorna inne i “tratten” innan den slutar med fritt fall. Fri entré till Aquadome för de som bor på Lalandia.

Lalandia-i-Billund-Winter-World

Winter World – vinter hela året

När ni är nöjda med den tropisk värmen går ni bort till Winter World som är en liten värld av snö och is. Här spänner du pjäxorna och åker alpint, knyter skridskorna för några sköna åk på isen eller tar några åk i pulkabacken. Du kan också utmana dig själv på den jättelika klätterväggen och testa radiostyrda bilar på is!

Lalandia-Billund-Monky-Tonky-Land

MONKY TONKY LAND

Monky Tonky Land är ett stort lekland i Lalandia Plaza för barn med mycket spring i benen. En perfekt kombo om man som vuxen vill ta en kopp kaffe eller en kall öl medan barnen busar runt. Här finns redskap och aktiviteter för barn i alla åldrar och barn trivs bra när de kan leka och springa så mycket de bara orkar men samtidigt kan se de vuxna och komma för en kram eller en glass. Monky Tonky Land är öppet för alla barn mellan 0 och 12 år. Fri entré till Monky Tonky Land för de som bor på Lalandia®.

 

Lalandia-i-Billund-semesterhus-Classic-Plus-4_1

Semesterhusen

Husen är välplanerade och rökfria i olika storlekar med 4 – 10 bäddar. Dela gärna ett hus för 10 personer på två familjer. Det blir både billigare och roligare. Läs mer om semesterhusen på Lalandia.

Resa dit

Här kan du söka pris och boka båtresa med 20% rabatt om du bokar Lalandia samtidigt. Du kan också lägga till biljetter till LEGOLAND som i år har öppet till 1 november 2015. Det finns boenden för alla plånböcker. Här hittar du alla som ligger nära LEGOLAND. Ombord på Stena Danica träffar ni alltid Nicke Nyfiken och piraterna på alla helger och lov.

Bordershop ombord

Nu kan du alltid handla till kraftigt sänkta priser ombord på alla Stena Lines linjer från Sverige.