Smultronställen

Danmark | 4 Kommentarer

Tillsammans ska vi bygga världens bästa reseguide!
Vi tycker själva att vi är bra på att tipsa om olika resmål och aktiviteter här på bloggen. Vi vet dock att resenärer hellre lyssnar på andra resenärer än reseföretag när de ska ta beslut om en resa. Därför skulle vi vilja be er när ni är ute och reser i sommar att dela era bästa tips med oss och våra andra resenärer. På så sätt kan vi tillsammans skapa världens bästa reseguide.

Den perfekta badplatsen. Ett underbart litet fik. Ett annorlunda museum. Ett gulligt hotell. Världens coolaste vattenland. Eller kanske bara en mysig liten gränd. När vi är ute och reser hittar vi alltid små favoritplatser av olika slag. Är vi många som delar så kommer det garanterat alltid finnas något för alla åldrar, intressen och önskemål.

Vad det än handlar om är vi intresserade av att ta del av era favoriter från sommarens semester. Och det är vi övertygade om att andra resenärer också är. Dela dessa smultronställen här så har du möjlighet att vinna en resa med oss. Lycka till! /ylva.


 • Agata Garpenlind says:

  Hej Ylva! Undrar, har ni utsett vinnaren i sommartävlingen? Hälsningar, Agata

 • Agata Garpenlind says:

  Hej Ylva! Undrar, har ni utsett vinnare till sommartävlingen?

 • Lotta says:

  Hej
  Jag blev nyfiken på er tävling men hittar ingenstans vad det är man vinner? Det står bara en resa med Stena Line. Är det bara själva båtresan? Och vart i så fall? Är det med hotell? Med någon upplevelse? Ska resan ske mellan några speciella datum?

  Tacksam för svar 🙂
  /Lotta

  • Hej Lotta!
   Ursäkta sent svar. Det är en kryssning till Kiel eller till Polen för två som man vinner. Presentkortet/vinsten brukar gälla ett år från att man blivit utsedd till vinnare. Hälsningar, /ylva.