gaming line stena line santa line

Idag lanserar vi Gaming Line – vårt nya mobilspel!

Ombord | 2 Kommentarer

Även om vi själva tycker att resa med oss är alldeles, alldeles … underbart, kan vi ändå förstå att det ibland kan bli lite långtråkigt när man väntar på att få köra eller gå ombord. Och kanske en utmaning att ha roligt precis hela tiden under resans gång. Eftersom de flesta av er, våra kära resenärer, har tillgång till en smartphone eller surfplatta tänkte vi därför att ett mobilt spel skulle vara en bra idé. Därför skapade vi Gaming Line. Hoppas att ni håller med oss och vill hjälpa till att testa spelet!

Var med och testa Gaming Line

Idag släpper vi alltså release #1 av vårt nya spel; Gaming Line. Spelet består av ett gäng klassiska och utmanande minispel. Det bästa sättet att ta reda på mer om spelet är helt enkelt att ladda ner appen och testa. Gå in på AppStore eller Google Play och leta upp Gaming Line. Kommentera nedan vad ni tycker eller maila oss på facebook.sverige@stenaline.com Tusen tack i förskott!

Vinn spelpengar och handla i vår shop ombord

Nästa release är den 25:e november och innehåller ytterligare 4 minispel, varav två bara kan spelas ombord. Då kan ni tävla mot vänner, familjemedlemmar eller vilt främmande människor i lokala tävlingar ombord och på terminalerna. En ny vinnare dras varannan timme. Vinnaren får då extra spelpengar. Dessa spelpengar kan sedan användas för att köpa produkter via gameshopen i vår riktiga shop ombord.

Spela i årets julkalender

Den första december börjar traditionsenligt vår adventskalender. Ja, där skiljer vi inte oss från någon annan. Det som inte är traditionsenligt är dock hur man deltar. I år kommer nämligen adventskalendern fungera som en daglig utmaning i spelet Gaming Line istället för den gamla vanliga lucköppningen. 12 resor och 12 presenter från shoppen ombord står på spel. Vill du få ett påminnelsemail när adventskalendern börjar? Gå in och anmäl dig här: www.stenaline.se/santaline

Hoppas att ni gillar spelet lika mycket som vi gör. Vi ser fram emot era kommentarer! /Victor.

gaming line santa line


  • Louise says:

    Jättekul! Trots att man är lite till åren så är det barnsligt underhållande.

  • Sophie Kanter Karlsson says:

    Skojigt! Kan dock tänka mej att det kan driva ett och annat barn till stark frustration. Vore bra om man lätt kan nollställa poängräkningen om man bara vill öva.