Inte bara tomten ska vara fin till jul!

Ombord | 2 Kommentarer

Inte bara tomten ska vara fin till jul.

OPI_red

Nu så här års, när huvudet är fullt av planering inför allt kring julen; Ska vi äta innan eller efter Kalle Anka? Vem ska bidra med vad till julbordet? Var har jag lagt receptet på mammas goda pepparkaka? Vad ska vi ge svärmor i julklapp? För trots att man egentligen har slutat med julklappar så vill man ändå ge något litet.

Ni känner säkert igen allt som surrar i huvudet i december, det är lätt att glömma bort sig själv mitt i all planering. På julaftons morgon konstaterar man att allt är fixat och klart; granen är klädd, julklapparna inslagna, sillen inlagd, de hemmagjorda köttbullarna ligger i kylen, barnen har nya finkläder (för de gamla har de vuxit ur) och det är då man kommer på det: Jag då?? Jag har inga nya finkläder, jag har inte hunnit klippa mig, eller gå och få fixat naglarna, jag har inte ens ett par hela nylonstrumpor att ta på mig till min klänning (samma klänning som jag har haft de senaste jularna).

Jag vet inte om du har varit med om det, men det har i alla fall jag. Nu är det slut med det!! Låt vara att jag oftast använder samma klänning varje jul, men den är ju faktiskt väldigt fin och sitter som klippt och skuren för mig. Men något nytt vill jag unna mig, och oftast faller valet på ett nytt, snyggt nagellack, för vad gör inte vackra, nymålade naglar för utseendet? Lägg till favoritsmyckena och lite rött på läpparna och du är sedan i hamn.

Just nu dreglar jag över alla fina röda färger som OPI har, och ett nytt sådant blir det definitivt till jul!

bild-2

 

Det blir nog något nytt från Gosh också. Gosh  är suveränt duktiga på att leka med färger, och till fantastiska priser, så här kan man verkligen unna sig med gott samvete. Särskilt förtjust är jag i deras ögonskuggor och deras ögonpennor som finns i massa färger, även deras solpuder och deras…ja, det finns som sagt en del som man fastnar för.

gosh-new-year-look

Seden något nytt smycke från Edblad – förmodligen en ring – blir det till mig själv i julklapp. Dem har verkligen hur mycket fint som helst att välja på.

Edblad..

Så skriv upp dig själv på julens att-göra-lista, så du slipper stå där på julaftonsmorgon och inse att du kom ihåg allt. Utom dig själv…

Och du, ha en riktigt härlig jul! /Anna

Anna Rönnquist jobbar i ombordshoppen på Stena Nautica. Här kan du läsa
mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.


 • Anne says:

  Mig gilla mycket! Ska åka med Juttan den 9/12.Hoppas det finns kvar något där då! ;)) Kram Anna!

  • Anna Rönnquist says:

   Vad roligt Anne, och självklart kommer produkterna att finnas på Jutlandica när du ska åka…visst är det härligt att få skämma bort sig själv i bland!
   Mvh Anna Rönnquist