Livet är kort – börja med tårta!

Ombord | Inga kommentarer

Har ni också lärt er att man måste göra det tråkiga först? Varför är det så egentligen? Blir man lyckligare av det? Tänkt allt roligt man missar av att fokusera på det tråkiga och då kanske inte ens hinner med det roliga! Så vill inte Husmorsorna ha det. De börjar helt sonika med tårtan och till det dricker de Sauternes från ombordshoppen.

Anette och Emma är riktiga livsnjutare. I det här avsnittet bakar de äppel- och valnötskaka i flera lager med kolaglasyr som blir både förrätt, varmrätt och efterrätt.
– Mitt ledord i livet är ”Life is uncertain, eat dessert first” och det stämmer ju så bra med det som Emma har pratat om. Så idag tänker jag bjuda på en våningstårta ifrån himmelen, dekorerad till tänderna, till den dricker vi så klart mousserande vin! En fluffig, gyllene kaka med bitar av syrliga äpplen och en krämig och kolasmakande söt glasyr, säger Anette.

Receptet på maten – ja, eller tårtan då – hittar du här och dessertvinet hittar du här.

tartan_blogg

Äppel- och valnötskaka i flera lager med kolaglasyr


Brukar du också göra det tråkiga förts eller satsar du på det roliga i första hand?
/ylva.

Ylva Vitorovic ansvarar för Stena Lines sociala kanaler. Här kan du läsa mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.

Anette_Emma_frosseri_blogg

Anette och Emma frossar i tårta