Materialarna har större betydelse än vad de flesta tror

Ombord | 2 Kommentarer

Han har en riktigt bra säsong i allsvenskan bakom sig med 14 mål och fyra assist samt två fullträffar i VM-kvalet mot Tyskland varav ett var ett riktigt drömmål. Dessutom har han varit i hetluften i.o.m. att israeliska klubben Maccabi Haifa visat intresse för honom. Men viktigast av allt, på lördag åker han med oss till Danmark med Blåvittbåten! Det är såklart Tobias Hysén jag pratar om.

Just nu pågår vår jultävling The Great Break på vår Facebooksida. Tävlingen går ut på att våra följare nominerar en person som de tycker förtjänar en resa i julklapp och då har de möjlighet att vinna resan tillsammans med personen de nominerar. Jag passade på att fråga Tobias vem han skulle nominera.

Utan nästan någon betänketid alls svarade han:
– Jag nominerar Bertil Lundqvist, vår materialare. Han hjälper alltid till och gör ett jättejobb för klubben. Han ser till att allt är på plats och fungerar när vi har träning eller match. Oftast är det tränare eller spelare som uppmärksammas men materialarna har en grymt stor betydelse. Därför vill jag uppmärksamma Bertil. Han förtjänar verkligen att få komma iväg med sin fru.

Vem betyder mycket för dig? Vem skulle du nominera till The Great Break?
/ylva.

Ylva Vitorovic ansvarar för Stena Lines sociala kanaler. Här kan du läsa
mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.


  • Camilla är Öckerö IF:s kanslist och en helt underbar tjej! För henne är ingenting omöjligt och som föreningens ansikte utåt, är hon ett enda stort leende, fast med mycket ordning och reda! Vi alla drygt 700 medlemmar skulle inte kunna fungera så fantastiskt bra som vi idag gör – utan Camilla!

    Camilla ordnar så att ca 600 lag kan komma till vår förening och spela den underbara cupen Ö-Bollen, hon städar, hon fixar träffar – inget är omöjligt för henne! Tack Camilla – vi älskar Dig! / Öckerö IF