Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

Bästa och mest prisvärda tapasrestaurangen i soliga Barcelona!

En restaurang som man måste besöka minst en gång men helst fler om man befinner sig i Spaniens färgglada och myllrande stad Barcelona. En stad där valen är många och man kan behövs tips ibland för att hitta rätt. Vi hittade den genuina och populära tapasrestaurangen Cerveceria Catalana som ligger på Carrer de Mallorca 236 i område L’eixample.

Restaurangen är alltid fullsatt och folk står ständigt i kö då det inte finns möjlighet att boka bord, men låt inte detta avskräcka er! Se bara till att vara där i tid så ni kan skriva upp er på listan och sedan sätta er på en uteservering på tvärgatan och ta en öl medan ni väntar.

Första gången vi var där var vi två personer och behövde bara vänta 15 min. Andra gången var vi tre stycken och då väntade vi i ca 50 min.

Men det är så värt väntan! Menyn innehåller ett lagom antal olika tapas att välja ifrån och dessutom flera olika små varma smörgåsar med olika goda pålägg som är en specialitet i Spanien. Och vi har  aldrig ätit då fluffiga och goda patatas bravas!

Servitörerna är vänliga och hjälpsamma, ibland något stressade vilket är förståeligt med tanke på hur många gäster de ständigt har i restaurangen. De har däremot jättebra koll och maten kommer in snabbt. En middag för två-tre personer (få man lämnar restaurangen proppmätt) och en flaska rött blir ca 150 kr/person, vilket är helt insane med tanke på den goda kvalité de levererar.

Så missa inte detta smultronställe om ni befinner er i vackra Barcelona och vill njuta av en riktigt god tapasmiddag i trevlig miljö!

Position på karta

Region:Vidare ut i Europa

Aktiviteter på plats:Mat & dryck

Passar för:55+, Familjeresa (7-12 år), Familjeresa (13-18 år), Par och vänner

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogkategorier

Mest kommenterade inlägg