Stena Stories

Frieri mitt på havet

Tyskland Stena Stories | 2 Kommentarer

De första personliga reseupplevelserna har inkommit. Tack för era snabba svar. Vi inleder våra Stena Stories med en romantisk upplevelse som skickats in av Nina A.

Vår reseupplevelse utspelade sig i november 2014. Min pojkvän bjöd mig på en helgresa till Sverige med Stena Line. Då hade jag ännu förstått att han hade baktankar med resan. Vi fick en fin hytt, Skylight Suite, på däck 11. På kvällen hade vi det skönt och mysigt på och insöp havsluften. Då började han leta efter något i sin jackficka och plötsligt friade han till mig mitt på havet – det var helt enkelt underbart!

Nästa dag gick vi på den vackraste julmarknaden som finns enligt oss, Liseberg! Det var helt enkelt det finaste frieriet som jag hade kunnat önska mig, kombinerat med en underbar helgresa tack vare Stena Line! <3

Dela din finaste reseupplevelse med oss och tävla! Du kan läsa mer på www.Stena-Stories.com.


  • AnneLouise andersson says:

    Mitt Kielminne är inte så roligt. Vi skulle ha en mysig weekend, jag, min man och våra barn, få 5 och 7 år. Tog båten till Kiel och hade en trevlig kväll ombord. När vi sedan gått i-land fick 5-åringen magsjuka. Spydde hela dagen och var helt utslagen när båten vände hemåt igen. Den kvällen fick vi tillbringa i hytten allihop. Ingen vidare resa med andra ord

    • Hej AnneLouise! Då förstår vi att resan inte blev så lyckad. Stackars liten. Hoppas att ni har haft mer lyckade och inte så sjukdomsdrabbade resor med oss efter det. Ha det gott! /ylva.